15 Ekimden sonra Pc'nizde Windows 10 Çalışmayabilir!

Windows'un yeni güncellemeye geçmesinden dolayı artık bilgisayarınızda windows çalışmayabilir! Peki bunu nasıl güncelleriz?

15 Ekimden sonra Pc'nizde Windows 10 Çalışmayabilir!
15 Ekimden sonra Pc'nizde Windows 10 Çalışmayabilir!

14926 Güncellemesiyle Belli Oldu

Windows 10, Insider 14926 önizleme güncellemesi kullanıcılarına kötü haberlerle geldi. Bir süredir Fast Ring üzerinden alınan Windows 10 Insider güncellemelerinin sona ne zaman ereceği PC ve Mobil cihazlara gelen 14926 güncellemesiyle belli oldu.

 Windows 10 Insider üyeleri 2015 yılından buyana kullandıkları  ücretsiz Insider güncellemelerinin sonuna geliyor. Windows 10 Insider 14926 güncellemesi artık hangi tarihten itibaren bu hizmetin durdurulacağını belirleyen güncelleme oluyor. Bu tarih 2-05-2017 olarak belirlenmiş durumda. Çok eski Windows 10 Insider güncelleme sürümü kullananlar bugünden itibaren ekranlarında eski bir sürüm kullandıklarına dair uyarılar almaya başlayacaklar. 1 Ekimden itibaren eski sürüm Windows 10 Insider güncellemeleri kullananların bilgisayarları 3 saatte bir kapanıp tekrar başlayacak. İşin daha da sıkıcı kısmı 15 ekimden itibaren eski sürüm Windows 10 Insider işletim sistemi sahiplerin bilgisayarları hiç açılmayacak.

Windows 10 Insider Güncellemeleri Ne Zaman Bitecek?

Microsoft Windows 10 güncellemesi Build 14926’dan daha eski olanlar için bu işlemi, yapacak. Bu yüzden hemen Windows Logo tuşu + “R” yaparak çıkan kutuya “winver” yazın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere açılacak. Bu pencerede yazan tarihe dikkat ederek en son güncelleme olan 14926’yı indirin.

Windows 10 Insider Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Windows 10 Insider güncelleme sürüm numarasını yukarıda yazılan şekildeki gibi kontrol ettikten sonra, hemen yeni sürümü sorgulamak için aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz. Sürümünüz Windows 10 Build 14926’dan daha eski görünüyorsa hemen yeni sürüme güncelleme yapın. Ancak yeni sürümün de sınırlı bir zamana sahip olduğunu unutmayın. 

Windows Kullanıcı Kaybeder Mi?

Birçoğumuz bu sorunun cevabını arıyoruz. Eğer ki Windows bu şekilde kullanıcılarına güncelleme kısıtlaması yaparsa ve bilgisayarına reset attırmak zorunda bırakırsa, büyük ölçüde kullanıcı kaybedeceği düşünülüyor.

windows güncelleme 14926
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor