2017 Green Card başvuruları 3 Ekim’de başlıyor

Her yıl binlerce kişiye Amerikan vatandaşlığının yolunu açan Green Card çekilişi 3 Ekim 2017 de başlıyor.

2017 Green Card başvuruları 3 Ekim’de başlıyor
2017 Green Card başvuruları 3 Ekim’de başlıyor Tugrul Demir

 

ABD Seyahat Bürosu’nun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, 3 Ekim’de başlayacak Green Card başvuruları 3 Kasım’a kadar devam edecek. Başvuru sonuçları ise 3 Mayıs 2018 ‘de açıklanacak.

“BAŞVURUNUZU İLK HAFTA TAMAMLAYIN”
Her sene olduğu gibi bu sene de sistemin çok fazla kullanılacağını belirten Vize Derneği (VİZEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eryener; başvuruların ilk haftada tamamlanmasını ve işinde uzman bir danışmanlık firması ile başvuruların yapılmasını öneriyor.

İnsanların yanlış bilgi girişi veya fotoğraf ayrıntılarına gereken önemi vermediklerinden dolayı başvuruların yüzde 30’unun değerlendirmeye alınmadığını belirten Eryener; uygun ve güvenilir danışmanlık firması bulmak için 

EŞİ VE ÇOCUKLARI DA FAYDALANABİLİYOR
Dünya çapında 55 bin, Türkiye’de ise 3 bin 500 kişinin kesin olarak almaya hak kazandığı Green Card çekilişiyle kişiler Amerika’da sınırsız oturum ve çalışma izni sahibi olabiliyor. Beş yıl sonra ise Amerikan vatandaşlığına başvurabiliyorlar.

Green Card’ın çıkması durumunda talihlinin eşi ve çocukları da bu haktan faydalanabiliyor ve onlar da Green Card sahibi olabiliyor. Green Card sahipleri her türlü sosyal haktan faydalanabildiği gibi; çocukları da burslu okuyabilme şansı elde ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor