3 gün boyunca İstanbul Akvaryum Öğretmenlere Ücretsiz!

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla özel bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında tüm öğretmenler 24-26 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum’u giriş bedeli ödemeden, ücretsiz ziyaret edebiliyor. Ayrıca öğretmenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemeyen İstanbul Akvaryum, öğretmenlere eşlik eden ziyaretçilere de % 40’a varan indirimler sunuyor.

3 gün boyunca İstanbul Akvaryum Öğretmenlere Ücretsiz!
3 gün boyunca İstanbul Akvaryum Öğretmenlere Ücretsiz!

Çocukların gelişimine katkıda bulunma misyonuyla bir akvaryumun çok ötesinde kültürel bir tesis olarak hizmet veren İstanbul Akvaryum, değerleri paha biçilemez öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Kampanya kapsamında, 24-26 Kasım tarihleri arasında 3 gün boyunca öğretmenleri giriş ücreti almadan misafir edecek olan İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin ailelerini ve sevdiklerini de unutmuyor. Türkiye’nin en büyük akvaryumu, öğretmenlerin beraberindeki misafirlerine de girişte yüzde 40’a varan indirimler sunuyor.

 

İstanbul Akvaryum’da Küçük Bir Dünya Turu Yapın

Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar uzanan 1,2 km uzunluğundaki özel temalı gezi güzergâhı, Kosta Rika’dan gelen gerçek bitkilerden oluşan 1000 metrekarelik Amazon Yağmur Ormanı, Türkiye’nin ilk kutup penguenlerinden dev köpekbalıklarına anakondadan piranalara kadar birbirinden ilginç 17 bin kara ve deniz canlısı ile benzerlerinden ayrılan İstanbul Akvaryum, öğretmenlere 3 gün boyunca küçük bir dünya turu vaat ediyor. Öğretmenlerini yalnız bırakmayan öğrenciler de İstanbul Akvaryum’da eğlenirken öğreniyor, keşfediyor ve bir güne asla sığmayacak bir gezi deneyimi yaşıyor.

 

Öğretmenlerin sadece öğretmen kartını göstermesi yeterli!

24-26 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum’un büyüleyici dünyasını keşfetmek isteyen öğretmenler ya da öğretmenlerine sürpriz yapmak isteyenler, 24 Kasım Cuma gününden itibaren hafta içi 10:00-19:00 hafta sonu ise 10:00-20:00 saatleri arasında kampanya fırsatlarından yararlanabilecek.

 

Öğretmenler, farklı dünyaların kapılarını kendilerine ücretsiz olarak açan İstanbul Akvaryum’u sadece öğretmen kartlarını göstererek ziyaret edebilecek.

 

 

 

 

İstanbul Akvaryum Hakkında

 

17.000 nüfusuyla İstanbul Akvaryum, 2011 yılından itibaren dünya denizlerinde yaşayan balık türlerini yeni nesil teknoloji ve temalarıyla sergilemeye devam ediyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 16 tema ve 1 adet Amazon Yağmur Ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, 7.000 m3 su hacmine sahip ve 66 tank ile dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini de taşıyor. Dünya üzerinde oldukça nadir bulunan, palyaço balıklarından, limon köpekbalıklarına kadar pek çok türde balığı izleme fırsatı sunan İstanbul Akvaryum; alanları, ses ve ışıklandırma sistemleriyle de dünya denizlerinden sahneler sergiliyor.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor