Akıllı Saatin Satış Fiyatı Açıklandı

Akıllı Saatin Satış Fiyatı Açıklandı

Akıllı Saatin Satış Fiyatı Açıklandı
Akıllı Saatin Satış Fiyatı Açıklandı Tugrul Demir

Redmi Watch Duyuruldu

Redmi firması tarafından hazırlanan akıllı saat olan Redmi Watch düzenlenen etkinlikle duyuruldu. Etkinlikte firma tarafından yapılan açıklamada akıllı saatin Çinli tüketiciler tarafından 1 Aralık itibariyle alınabileceği belirtildi. Akıllı saatin diğer pazarlarda ne zaman yer alacağına dair bilgi paylaşımı yapılmadı.

Akıllı Saatin Satış Fiyatı Açıklandı

Firma tarafından düzenlenen etkinlikte akıllı saattin tanımı ve satışa çıkacağı tarihin açıklanmasına ek olarak akıllı saatin fiyatı da açıklandı. Buna göre 1 Aralık tarihi itibariyle satın alınmaya başlanabilecek saatin fiyatı 40 dolar. Buna göre akıllı saate sahip olmak isteyenlerin bu ücreti ödemeleri yeterli olacak. Fiyatın saatin sahip olduğu özelliklere göre uygun olması Redmi Watch’a sahip olmak isteyenlerin Türkiye pazarına ne zaman geleceğini merak etmelerine neden oldu. Yaklaşık olarak 315 TL olacak saatin Türkiye’ye ne zaman satılacağı bilgisi henüz verilmedi.

Akıllı Saatin Özellikleri

Redmi tarafından tanıtılan Watch’ın 1.4 inç boyutuna sahip lcd ekranı bulunuyor. Saatin ağırlığının 35 gram olması kişilerin saati taşıma konusunda zorluk yaşamayacaklarını gösteriyor. 1.4 inç ekrana sahip saatin 120 üzerinde ekran koruyucusu bulunuyor. Bu da saati satın alacak kişilerin zevklerine göre ekran belirleyebilecekleri gerçeğini ortaya koyuyor.

Ayrıca saatin gövde için 3 farklı renk kordon içinse 5 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bu özelliklere sahip olan Watch saat işlevinin yanı sıra sağlık takibi sağlayarak insanların sağlıkları için gerekli bilgileri veriyor. Saatin kullanıcılara verdiği bilgiler arasında nabız, kalp atışı, genel sağlık ve uyku durumu yer alıyor.

Redmi Watch’ın Pil Kapasitesi

Redmi Watch hakkında merak edilen konular arasında pil kapasitesi yer alıyor. 230 mAh pile sahip saat 7 gün boyunca dayanabilecek. Bu sayede saati satın alanlar sürekli şarj etme gibi zorluklar yaşamayacaklar.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor