Almanya'dan Windows Phone Desteği!

Dünya’nın %1’nin kullandığı bir işletim sistemine sahip olan Nokia’nın Lumia modelinin telefonları son zamanlarda yaşadığı müşteri kayıplarından sonra batma noktasına kadar geldi. Windows Phone işletim sistemi ile çalışan ve kullanıcıların en çok eleştirdiği konulardan olan Lumia telefonu için Alman Polisinin verdiği 900 sipariş günün en çok konuşulan konularının başında gelmeye başladı.

Almanya'dan Windows Phone Desteği!
Almanya'dan Windows Phone Desteği! Ahmet Faik YILMAZ

İşletim sistemi konusunda ciddi sıkıntılar çeken Windows Phone firmasının Alman Polisi tarafından tercih edilme sebepleri konusunda bilgi verelim.

Almanya’da bulunan bir polis ofisinde çalışan polislere özel olarak satın alınan Lumia telefonların çalıştığı Windows 10 Mobil sistemi birçok eksikliği bünyesinde barındırmasına rağmen bu konuda neden tercih edildi.

Telefonun özellikle sosyal medya konusunda tutulmayan bir telefon olmaması aslında kurumsal amaçlı kullanılan telefonlar arasında olmasına neden oluyor. Polis teşkilatı için son derece uygun bir telefon olan Lumia modeline olan bu ilgiden sonra firmaya olan talepler arttı. Hamburg’da çalışan polis teşkilatının bu hamlesinden sonra Windows Phone firmasının kullanıcılarına özel bir sürpriz yapması bekleniyor.

Telefon içerisinde oyun ve sosyal medya uygulamalarının çok fazla önemli olmaması bu telefon için kurumsal bir telefon olma özelliğini sunuyor. Alman Polisinin bu hamlesinden sonra bakalım telefona olan ilgi de bir artış yaşanacak mı?

Fiyat olarak da uygun olan Windows Phone modelinin yeni telefonlarının yakın zamanda kullanıcıların hizmetine sunulması bekleniyor. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor