Amazon Sıkıntılı Bir Süreçte

AMD’nin yeni çıkarmış olduğu Ryzen işletim sistemini Amazon’dan alan kullanıcılar şaşkınlık içerisinde. Şuanda dünya üzerinde en büyük alışveriş şirketi olan Amazon’dan alınan bu işlem sistemleri sahte çıktı.

Amazon Sıkıntılı Bir Süreçte
Amazon Sıkıntılı Bir Süreçte

Daha önceden de insan dışkısı bulunan bröşürleri ile sıkıntılı günler geçiren Amazon, şimdi de sahte AMD Ryzen işlem sistemleri ile zor günler geçiriyor.

Geçtiğimiz hafta Amazon alışveriş sitesinden 1700 adet AMD Ryzen işletim sistemi alan birkaç kullanıcı, ürün ellerine geçtikten sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü gelen ürün AMD Ryzen yerine Pentium 4 işletim sistemi çıktı. Gelen kutulardaki Intel logosu yerine Ryzen logosunu yerleştiren bu kişiler aynı şeyi ürüne yapmayı unutunca durum böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Amazon ise bu durum karşısında kullanıcılarını mağdur etmemek için kullanıcılara hediye kartı veya geri iade teklifini sundular. Olayın yalan veya uydurma olmadığını kabul eden Amazon, bu sıkıntıyı en kısa sürede çözeceklerini belirtti.

Olayı inceledikleri açıklamasını yapan Amazon, şatışın direkt olarak siteden mi yoksa araya giren üçüncü şahıs kişiler tarafınca mı yapıldığını da araştırdıklarını belirtti.

Olayın içerisinde ki diğer durum ise ürünleri alan kişilerin bu olayı tezgahlayarak ellerinde ki sahte ürünleri iade yoluyla geri verilmesi ve gerçek ürünlerin kendilerine gönderilmesini istedikleri de olabileceği konuşuluyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor