Apple iPhone 8 Modelinde İki Batarya Kullanabilir!

Teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modeli iPhone 8 pek çok kişi tarafından merak edilirken iPhone 8 modelinin çift batarya ile geleceği ortaya gündeme bomba gibi düştü.

Apple iPhone 8 Modelinde İki Batarya Kullanabilir!
Apple iPhone 8 Modelinde İki Batarya Kullanabilir!

Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri pek çok kullanıcının büyük bir beğeniyle kullandığı modeller olarak ön plana çıkarken pek çok kullanıcı da Apple'ın yeni iPhone modeli olacak olan iPhone 8'i merakla bekliyor.

Günler geçtikçe Apple'ın iPhone 8 modeliyle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Gelen son iddialara göre iPhone 8 kullanıcıların en büyük sorununa çözüm sunacak olan büyük bir yenilikle gelebilir.

Bilindiği gibi akıllı telefonlarla birlikte mobil cihazlarda şarj sorunu pek çok kullanıcı için hayati öneme sahip olan bir sorun kullanıcıların kullandıkları ürünlerde bataryaların bitmesiyle birlikte kullanıcılar dünyadan kopuyor. Kullanıcılar özellikle Apple'ın ürünlerinde daha çabuk prize ihtiyaç duyuyor.

Gelen son iddialara göre Apple kullanıcıların bu mağduriyetini giderecek ve yeni iPhone modeli olacak olan iPhone 8'de iki batarya kullanacak. Bu iddianın asıl sahibi ise daha önce Apple'ın yeni iPhone modelleriyle ilgili olarak pek çok doğru tahminde bulunan Cowen and Company analistlerinden olan Timothy Arcuri. Ortaya atılan iki bataryalı iPhone 8'in nasıl çalışacağının ya da nasıl bir tasarıma sahip olacağının herhangi bir bilgisi verilmiyor anak Apple'un bu sayede tam günü çıkartabilen yeni bir iPhone modelini kullanıcılara sunacağı aktarılıyor.

iphone-8

Bilindiği gibi iki batarya konusunda Apple'dan başka özellikle Asya ülkelerinde satılan akıllı telefon modelleri kullanıcılara çift batarya desteği sunuyor. Bu sayede kullanıcılar akıllı telefonlarını şarj etmeden uzun günler boyunca kendisini uzun yıllar boyunca ise bataryasını kullanabiliyordu.

Apple'ın yeni iPhone modelinin özelliklerine bakıldığında ise yeni iPhone modelinin 3 farklı ekran boyutuna sahip olacağı ve bu modellerin 3 GB RAM ile destekleneceği aktarılıyor. Plus modellerinde ise fazladan 1 GB RAM kullanılıp RAM miktarı 4 GB'a kadar yükseltilebilir.

Ayrıca gelen bir diğer iddiaya göre Apple iPhone 8 modelinde daha hızlı şarj ve diğer işlemler için USB Type C bağlantı noktasını kullanacak. Apple'ın iPhone 8 modeliyle ilgili olarak daha net bilgilerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

apple iphone iphone 8 iphone 8 plus çift batarya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor