Apple'ın Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Apple Clips Duyuruldu

Teknolojinin zirvesinde yer alan Apple Clips uygulamasını kullanıcılara ücretsiz olarak sunuyor. Böylece video düzenlemek çok daha keyifli bir hal alırken işlevsel bur aplikasyona ücretsiz olarak sahip oluyoruz.

Apple'ın Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Apple Clips Duyuruldu
Apple'ın Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Apple Clips Duyuruldu Ahmet Faik YILMAZ

Apple tarafından geliştirilen ve tüm sosyal ağlarla entegre olarak hizmet sunacak olan Clips uygulaması video editing işlemlerine yeni bir soluk getirecek. Amatör ya da profesyonel olarak sosyal medyada aktif olan, sürekli olarak fotoğrafları, görsel animasyonları ya da videoları düzenlemek zorunda kalanlar için iyi haber duyuruldu.

Artık Clips video düzenleme uygulaması Apple kalitesiyle bizlerle olacak. Böylelikle cep telefonlarından ve tabletlerden sorun yaşamadan videolara fotoğraf eklenebilecek. Yazı fontları, ilgi çekici animasyonlar ve tıpkı Instagram filtrelerine benzeyen filtrelerle video daha hoş hale getirilebilecek.

Kesip kırpma işlemlerinin yanı sıra paylaşım açısından tüm sosyal ağlar üzerinde kullanılabilecek. Yoğun bir servis ağıyla daha entegre hale geleceğini düşündüğümüz bu uygulamayla dün itibariyle tanıştık. Apple kırmızı renk iPhone 7 ve 9.7'' iPad modelinin lansmanının duyurusunu yaparken araya Clips uygulamasını da sıkıştırdı.

Ücretsiz sunulan profesyonel video düzenleme uygulamasının iOS 10.3 ve üzeri sürümler için ücretsiz olduğu verilen diğer bilgiler arasında yer alıyor. Herkesin aklına takılan konulardan birisi olan Clips çıkış tarihi ise 2017 yılının Nisan ayı olarak görünüyor. Sosyal medya düzenlemeleri ve paylaşım için video editing işlemlerinde tercih edilebilecek kaliteli bir aplikasyon olduğunu vurgulamakta fayda var. Hazır filtre içeren video düzenleme uygulamasından işlemleri hızlıca yapmak mümkün.

apple resim düzenleme uygulaması apple clips apple fotoğraf düzenleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor