ARK İçin Ragnarok Güncelemesi Açıklandı

Piyasada yer alan en başarılı ve de erken erişimden çıkabilmeyi başaran tek yaşamda kalma oyunu olan Ark: Survival Evolved oyununun Ragnarok isimli haritası en sonunda beklenmekte olan güncellemesine kavuşmuş olacak.

ARK İçin Ragnarok Güncelemesi Açıklandı
ARK İçin Ragnarok Güncelemesi Açıklandı

Piyasada yer alan en başarılı ve  de erken erişimden çıkabilmeyi başaran tek yaşamda kalma oyunu olan Ark: Survival Evolved oyununun Ragnarok  isimli haritası en sonunda beklenmekte olan güncellemesine kavuşmuş olacak.

Güncellemenin ise bugün akşam saatleri içerisinde kullanıcılarla buluşacak olduğu, ARK: Survival Evolved oyununun yapımcısı olan Jeremy Stieglitz tarafından resmi bir şekilde açıklandı. Güncelleme ile beraber  Ragnarok haritasının  çok uzun bir zamandır beklenmekte olan çöl yani Güney Doğu kısmı da oyunculara açılmış olacak.

Lakin şunu da belirtmek gerekir ki, bu güncellemeyle beraber çöl bölümünün 3 tane parçasından ilki erişime açılmış olacak. Geriye kalmış olan 2 bölümün ne zaman güncellenecek olduğu konusunda halen bir bilgi verilmiş bir durumda değil.

Güncelleme sadece bununla da kalmayıp Ragnarok haritasında yer alan pek çok hatanın giderilmesine de yol açmış olacak. öte yandan uzun zamandır oyun severlerin başını ağrıtmakta olan Spino isimli hayvanın doğum oranı çoğaltılmış olacak. Bunun sayesinde oyuncular ise oyun sonunda Boss savaşlarına gitmek amacı ile gerekli malzemeleri  çok daha basit bir şekilde toplayabilecekler.

Ragnarok isimli güncellemesinin ise bugün akşam saatlerinde oyuncular ile buluşacak olduğunu ve şimdilik sadece PC platformu için dağıtılacak olduğunu da belirtmekte yarar var. Konsol oyuncularının ise tam olarak ne kadar daha beklemek mecburiyetinde kalacak olduğunu ancak zaman göstermiş olacak zira konuyla alakalı bir bilgi verilmiş durumda değil.

ark ragnarok güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor