Artık WhatsApp Üstünden Herşey Paylaşılabilecek

Facebook şirketinin tarafından satın alınmasının hemen sonrasında sadece bir mesajlaşma uygulaması olmaktan çıkma konusunda emin adımlarla ilerleyen WhatsApp için yeni bir tane daha güncelleme geleceği duyuruldu.

Artık WhatsApp Üstünden Herşey Paylaşılabilecek
Artık WhatsApp Üstünden Herşey Paylaşılabilecek

Facebook şirketinin tarafından satın alınmasının hemen sonrasında sadece bir mesajlaşma uygulaması olmaktan çıkma konusunda emin adımlarla ilerleyen WhatsApp için yeni bir tane daha güncelleme geleceği duyuruldu. Şu an içerisinde test aşamasında bulunan bu yeni özellik ise uygulama içinden artık herhangi bir formattaki dosyaların paylaşılabilmesi ile ilgili.

Tamda bu esnada WhatsApp uygulamasının dosya gönderimi boyutlarına müdahale edip etmeyecek olduğu bilinmese bile; listenizde yer alan insanlara iOS üstünde 128 MB dosya boyutundan, Android platformunda da 100 MB dosya boyutundan çok daha fazlasını gönderemeyecek olduğunuzu burada belirtmemiz gerekli. Bu açıklanmış olan üst limitin ise WhatsApp Web için sadece 64 MB olduğunu hatırlatmakta yara görüyoruz.

Güvenlik ile ilgili olarak getireceği problemleri de bir kenara koyacak olur isek, örnek olarak uygulama üstünden farklı bir uygulamanın kurulum ile ilgili dosyasının gönderilip gönderilemeyecek olduğu da çok büyük bir merak konusu haline geldiği.

Sağlam kaynaklardan edinilmiş olan bilgilerle yayınlanan özel bir habere göre  ise şu an içerisinde WhatsApp üstünden gönderilebilen dosyaların türleri fazlası ile kısıtlı ve de yakın bir  zamanda bu durumun değişecek olduğu kesinlik kazanmış durumda. Zaten en baştan beri bu şekildeki bir kısıtlamanın niçin varolduğu da çok daha fazla sorgulanması gerekli bir durum olarak göze çarpıyor..

whatsapp facebook dosya paylaşımı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor