Audi A7'nin 2018 Modeli Göründü

Audi şirketi, 16 Ekim Pazartesi gününde yeni A7 modeline yönelik bir teaser görsel paylaştı ve de aracın tam bir tanıtımının bu hafta sonuna doğru yapılacak olduğunu resmen duyurdu.

Audi A7'nin 2018 Modeli Göründü
Audi A7'nin 2018 Modeli Göründü

Audi şirketi, 16 Ekim Pazartesi gününde yeni A7 modeline yönelik bir teaser görsel paylaştı ve de  aracın tam bir tanıtımının bu hafta sonuna doğru yapılacak olduğunu resmen duyurdu. Fotoğrafta görülmekte olduğu üzere, yeni gelen bu A7 modelinin tasarımı mevcut durumdaki aracın tasarımından çok farklı bir durumda değil. Audi şirketinin son 10 senede otomobil tasarımlarına  yönelik sergilemiş olduğu evrimsel yaklaşımı  da göz önünde bulundurduktan sonra, bu durum fazlası ile normal karşılanmakta.

 

Audi şirketi, aracın detaylarıyla alakalı hiçbir  şekilde bilgi vermez iken; yeni  gelen A7’nin yeni duyurulan A8 modelinden tasarım açısından birkaç ipucu alacak olduğunu beklemek olanaklı. Öte yandan A7 modeli ile beraber, tekrardan tasarlanmış olan A6 modelinden neler bekleyebilecek olduğumuza yönelik bir ön görüş elde edebilme imkanımızda var. Aracın S ile RS versiyonları ise kısa bir zaman sonra gelmiş olacak.

Genel bir şekilde A7 ile A6 sedan ikilisi beğenilmekte olan modellerden; hızlı ve de konforlu olmalarının yanında  çekici kabinler içerisinde son derece kaliteli bir takım materyallere ev sahipliği yapıyorlar.

A7 modelinin, tekrardan tasarlanmış bulunan Mercedes-Benz CLS modelindeki prototipi ile  birlikte çok ciddi bir rekabet içerisinde olacağı çok açık. Fakat, ''değişik olmaya cüret etmekte olanlar'' için yeni  gelecek 6 Serisinden Gran Turismo ise her zaman düşünülebilecek bir seçenektir.

Alman asıllı üretici, yeni A7 modelinin detaylarını ise 19 Ekim Perşembe gününde açıklamış olacak ve yerel saat ile 19:00’da başlayacağı açıklanmış olan duyuruyu ilgilenenlere canlı bir şekilde yayınlayacak.

audi audi a7 audi a7 2018
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor