Batshuayiden Şut Shov

Batshuayiden Şut Shov

Batshuayiden Şut Shov
Batshuayiden Şut Shov hande erol

 

Batshuayiden Şut Shov

Beşiktaşın golcü oyuncusu Batshuayi attığı penaltı golü ile fileleri havalandırmayı başardı. Ancak Belçikalı forvet attığı ve kaçırdığı şutlarla tam anlamıyla show yaptı. Michy Barshuayi attığı penaltı vuruşunu gole çevirerek Beşiktaş’ın en golcü futbolcusu oldu. Ancak Belçikalı forvet bu başarısını attığı şutlarda ne yazık ki karşılayamadı.

Maç boyunca rakip takımın kalesine toplamda 10 şut çeken Batshuayi ne yazık ki bu şutları gole çeviremedi. En çok şut kaçıran futbolcu olan Michy Batshuayi bu hareketi ile capslere neden oldu. Beşiktaş’ın en çok gol atan futbolcusu olan Batshuayi attığı şutlarla kaleyi tutturamadı. Belçikalı golcü şutlarda bir hayli cömert davrandı.

Batshuayiden Beklenmeyen Hareketler

Geçtiğimiz hafta Rizespor ile karşılaşan Beşiktaş 2 2 berabere kaldı. Maça ise Belçikalı forvet Micht Batshuayi damga vurdu. Penaltı atışını gole çeviren başarılı forvet rakip kalesine attığı 10 şutu dışarıya attı. Bu hareketi ile bir anda gündem olan ünlü golcü tartışmalara neden oldu.

Çaykurrizespor ile 2 2 berabere kalan Karakartal da güçlü forvet penaltı atışını golle kaydetti. Ancak Michy Batshuayi rakip takımın kalesini baz aldığı toplamda 15 şutu ne yazık ki dışarıya attı. Maçın en çok konuşulan futbolcusu olan Michy Batshuayi Belçikalı forvetten şut show yorumları aldı. Çok sayıda eksikle sahaya çıkan Beşiktaş bir puanı almayı da başarmış oldu.

onlineoyun.org

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor