Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları
Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Tugrul Demir

 

 

Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde yeni sezon transferleri ile ilgili çalışmalara hız vermiş durumda. Bu aşamada birçok yeni transfer gündeme gelmekle birlikte henüz ismi açıklanmayan birçok sürpriz bizi bekliyor. Bu sürprizlerden birisi olan Bruma bir dönem Galatasaray formasını giymişti. Henüz netleşmemiş ile birlikte birçok insanın beklentisi olan bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması düşünülüyor. betebet

 

Fakat yeni transfer yapılırken kimin gideceği de merak konusu olmuş durumda nokta Çünkü Bruma'nın oynadığı mevkide birden fazla futbolcu halen Beşiktaş formasını giyiyor. Bu nedenle spor yorumcuları Bruma'nın geleceğinden ziyade kimin gideceğini bilmeye çalışıyorlar.

 

Bruma Gelince Kim Gidecek

 

Bruma sol kanatta ya da sağ kanatta oynayabilen bir futbolcu. Bu aşamada sol bek de 3 tane oyuncunun olması Bruma'nın geldiğinde sol bekte birinin gitme ihtimalini arttırıyor.  Eğer Bruma transferi gerçekleşirse büyük bir ihtimal sol bekte oynayan takımdan gideceği söylentileri arasında bulunuyor. Bu nedenle transfer henüz netleşmemiş olmakla  ile birlikte  spor yorumcuları Bruma'nın gelmesi ile kimin gideceği hakkında yorumlar yapmaya başlamış durumdalar. 

 

Bruma Galatasaray'da oynadığı sezonda özellikle hızlı ataklarda kendisini gösteren bir futbolcuydu. Sergen Yalçın Burma’yı kadroyu katarak nasıl bir takım ortaya koyacak şimdiden merak konusu. Aynı zamanda Bruma geldiğinde kim gidecek takımın dengeleri nasıl değişecek gibi sorular hem taraftarın hem de spor yorumcularının merakını çeken bir konu olarak karşımıza çıkıyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor