Blackberry'den Yeni Bir Telefon Modeli Daha

MWC 2017 ismine sahip olan etkinlik kapsamında tanıtmış olduğu KeyOne ismine sahip akıllı telefonuyla geri dönmüş olan BlackBerry’nin çok daha yeni bir tane akıllı telefonu ortaya çıkmış oldu.

Blackberry'den Yeni Bir Telefon Modeli Daha
Blackberry'den Yeni Bir Telefon Modeli Daha

MWC 2017 ismine sahip olan etkinlik kapsamında tanıtmış olduğu KeyOne ismine sahip akıllı telefonuyla geri dönmüş olan BlackBerry’nin çok daha yeni bir  tane akıllı telefonu ortaya çıkmış oldu.

BlackBerry şirketinin cihazlarının üretici şirketlerinden TCL’in web siteleri üzerinden birinde gösterilmiş olan bu yeni telefonun donanımı ile ilgili bazı bilgiler de açık bir şekilde yer alıyor. 1920 x1080 çözünürlüğüne sahip 16:9 oranındaki bir ekrana sahip olarak üretilen bu yeni telefon fiziksel klavye beklemekte olanları da hayal kırıklığına uğratıp yalnızca dokunmatik bir telefon şeklinde piyasaya sunulmuş olacak.

BBD100 isimli model numarasına sahip olan bu özel telefonda KeyOne’da kullanılmış olan Snapdragon 625 ya da yeni üretilmiş olan 626 işlemcileri yer alıyor olacak. Bu  meydana gelen karışıklığın sebebi olarak ise 2 tane işlemcinin model numarası olarak birbirlerine fazlası ile benzemesi  de düşünülebilmekte.

BlackBerry şirketinin üretmiş olduğu bu yeni cihazının kamerası ile birlikte bataryası ve işletim sisteminin hakkında ise şimdilik herhangi bir şekilde bilgi yer almıyor. Merak edilmiş olan önemli bilgilerde ortaya çıkar ise sizlerle paylaşmayı devam ettireceğiz..

Blackberry kullanıcılarını olduğu kadar telefon piyasasını da çok fazla şaşırtıyor. Geçtiğimiz aylarda piyasadan çekileceğini duyuran Blackberry Key0ne ile herkesi şaşırtmıştı. Şimdi bu yeni telefon ile birlikte ise şaşkınlık biraz daha artmış bir durumda.

blackberry tcl mwc 2017
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor