Bu Defa Skandalı Oyuncular Kazandı

Star Wars Battlefront 2 oyunu için oyuncular 17 Kasım tarihini beklemekteler. Uzun zamandır böylesine beklenmekte olan yapımın çıkma tarihine çok az bir zaman kala ortaya çıkmış olan skandal bütün herkesi

Bu Defa Skandalı Oyuncular Kazandı
Bu Defa Skandalı Oyuncular Kazandı

Star Wars Battlefront 2 oyunu  için oyuncular 17 Kasım tarihini beklemekteler. Uzun zamandır böylesine beklenmekte olan yapımın çıkma tarihine çok az bir zaman kala ortaya çıkmış olan skandal  bütün herkesi 

 çok şaşırtmış ve de kızdırmıştı. Skandalın ise Reddit ve de Twitter üstünde patlamasının sonrasında EA şirketi yapması gereken neyse yaptı ve bir defa daha oyuncular kazanmış oldu.

Bilmekte olduğunuz gibi Battlefront 2  oyunu Season Pass olmadan gelecek. DICE ve de EA ortak bir karar alıp, geçmiş olduğumuz oyunda eleştirilmiş bu özelliği devam oyunundan kaldırmanın kararını aldılar. Ne var ki bu şekilde iyi bir hamle gerçek olması çok zor olacak kadar güzeldi, bit yeniği kısa bir zaman içinde ortaya çıkmış oldu.

DLC olmadığından EA şirketi çok farklı bir yerden parayı vurmayı hedeflemiş idi. Star Wars'ı sevenlerin hayallerini süslemekte olan kahramanlar inanılmaz şekildeki yüksek fiyatlar ile oyunda yer alıyordu. Bir tane oyuncu hiç bir şekilde ek para ödemesi yapmadan kahraman açmak ister ise, yalnızca bir  tane kahraman için bile yaklaşık olarak 40 saate yakın  bir süre oyunu oynamak mecburiyetindeydi. Bu her hali ile bile olanak sınırlarını zorlamakta olan bir ilerleyiştir.

Eleştiriler  ise çığ gibi büyümeye başladı ve olay kısa bir zaman içinde sosyal medyanın en popüler konularından bir tanesi durumuna geldi. Öte taraftan Overwatch ile birlikte ünlü olmayı başaran Lootbox’lar da eleştirinin başka bir tarafını oluşturmuş oldular.

Eh artık, insanlar bu şekilde şikayet etmiş olduğunda geri adım atmak tamamen kaçınılmaz olmakta. EA yayınlamış olduğu bir bülten ile  birlikte Battlefront 2 oyununun kahraman fiyatlarının %75 oranında düşürülmüş olduğunu açıkladı.

star wars battle front 2 ea games
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor