Bu Hafta Sonu Football Manager 2017 Steam'de Ücretsiz Oynanabilecek

Football Manager 2017 tutkunlarına müjdeli haber. Bu hafta sonuna özel olarak PC, Mac ve Linux kullanıcıları için FM 2017 oyunu Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

Bu Hafta Sonu Football Manager 2017 Steam'de Ücretsiz Oynanabilecek
Bu Hafta Sonu Football Manager 2017 Steam'de Ücretsiz Oynanabilecek Ahmet Faik YILMAZ

Dünyanın en iyi futbol menajerlik oyunu olarak bilinen Football Manager 2017, birkaç gün süre ile tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. 23 Mart - 26 Mart Pazar saat 18.00 (GMT) arasında Steam üzerinden ücretsiz oynama fırsatı sunulacak olan oyun için dileyen kullanıcılar ücretsiz sürenin bitiminden sonra 24 saat içinde FM 2017 oyununa %50 indirimli olarak sahip olabilecekler.

FM 2017 ile dünyanın bütün liglerinde istediğin takımı yönetebilir, 2500 takım arasında istediğiniz takımın sınırsız yetkisini alabilirsiniz. Dilerseniz kendi takımınızı da kurabileceğiniz bir oyun olan Football Manager, tüm dünyada milyonlarca oyuncu kitlesine sahip.

football manager 2017 hafta sonu ücretsiz

Oyunu ücretsiz oynayabilmek için görsele tıklayabilirsiniz. Unutmayın sadece Pazar günü akşam saatlerine kadar bu oyunu ücretsiz oynama fırsatınız bulunuyor.

Ücretsiz Oynanacak Süre Bittiğinde Ne Olacak?

Pazar akşamına kadar oynadığınız oyunda katettiğiniz aşamalar kaydedilecek ve size popup ile ücretsiz oynamanın süresinin dolduğu bildirilecek. Eğer oyundan yeteri kadar hoşnut kaldıysanız ücretsiz süre dolduktan 24 saat içinde bu oyunun normal ücretinin yarısına satın alma imkanına da sahip olacaksınız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor