Bülent Uygun’a Başarı Dileği

Bülent Uygun’a Başarı Dileği

Bülent Uygun’a Başarı Dileği
Bülent Uygun’a Başarı Dileği Tugrul Demir

 

Çaykur Rizespor’da teknik direktör olarak göreve gelen Bülent Uygun’a bugün sürpriz yapıldı. Rize Valisi Kemal Çeber ve kent protokolü Çaykur Rizespor antrenmanına katılım gösterdi. Bu organizasyonla beraber Çaykur Rizespor’a gelen deneyimli teknik adam Bülent Uygun’a ve Rize temsilcisinin oyuncularına başarı dileklerinde bulunuldu. Ziyaret esnasında vali Çeber de konuşma yaptı. Çeber yaptığı konuşmada Bülent Uygun ile takıma yeni bir enerji geldiğini ifade etti. Bu yeni değişimle beraber bambaşka bir sayfa açtıklarını da sözlerine ekledi. Bülent Uygun da yaptığı açıklamada Çaykur Rizespor’u hak ettiği konuma yükseltmek için çalışmaya devam edeceklerine dair bir demeç verdi.

Çaykur Rizespor’un Çaykur Didi Stadyumu’nda yaptığı antrenman sürpriz bir ziyarete yer verdi. Antrenman il protokolü tarafından takip edildi. Rize Valisi Kemal Çeber ile beraber Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal; sahaya inerek; teknik direktör ve futbolcularla konuştu. Çaykur Rizespor teknik ekibine ve futbolculara başarı dilekleri iletildi.

Ziyaret esnasında konuşan Vali Kemal Çeber; ilk olarak Bülent Uygun’un bu yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Bülent Uygun’un Çaykur Rizespor’un başına gelmesiyle beraber takımda farklı bir ortamın ortaya çıktığı ifade edildi. Bu enerji sayesinde yeni bir sayfa açacaklarını ve giderek gelişme göstereceklerini söyledi. Takımlarının futbolcularını Rizelilerin sevdiğini ifade eden Vali Çeber; oyuncuların her birinin değerli ve yetenekli isimler olduğunu ifade etti. Takımın şanssız bir dönemden geçtiğini söyleyen Vali Çeber; Rize halkının futbolcular ile yönetime olan güveninde herhangi bir kaybın yaşanmadığı da ifade edildi. Şanssız dönemin bir an önce giderileceğini ve Rize halkının zoru başarmayı sevdiğinden ötürü bu durumun da altından kalkılacağını ifade etti. Takımın her sene bu tip zorlu durumlara düştüğünü ancak sonrasında da gerekli performansı gösterdiklerini ifade etti. Aynı yöntemin bu sene de izlenerek; Çaykur Rizespor’un Süper Lig macerasının önümüzdeki sezon da devam edeceğini ifade etti. Sezonun devamı için tipobet takipte kalın.

Bülent Uygun’dan Açıklamalar

Bülent Uygun da bu ziyaret esnasında açıklamalarda bulunarak; birkaç cümle iletti. Halkın ve yöneticilerin desteği sayesinde Çaykur Rizespor’un eski güzel günlerine geleceğini söyledi. Gerçekten hak edilen noktaya ulaşma başarısını kısa sürede halledeceklerini de ifade etti. Yüksek gelir için Marsbahis.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ise futbolculara açıklamalarda bulundu. Bu şehri yönetenlerle kendilerinin beraber çalıştıklarını ifade etti. Kendi içlerinde de bu birliği korumaları durumunda ve beraberce mücadele etmeleri halinde başarılı olacaklarını dile getirdi. Mutlu ve huzurlu olunması durumunda başarının muhakkak gelen bir durum olduğunu da ifade etti. Her zaman temel hedeflerinin bu olduğunu da sözlerine ekledi.

Vali Kemal Çeber, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile ziyarete katılan bazı daire müdürleri ve STK temsilcileri bir süre tribünden antrenmanı izledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor