Buz Lazer ile Ağrısız ve Konforlu Lazer Epilasyon Ankara’da

Buz Lazer ile Ağrısız ve Konforlu Lazer Epilasyon Ankara’da

Buz Lazer ile Ağrısız ve Konforlu Lazer Epilasyon Ankara’da
Buz Lazer ile Ağrısız ve Konforlu Lazer Epilasyon Ankara’da Tugrul Demir

 

Buz Lazer, konforlu bir lazer epilasyon için geliştirilmiş yenilikçi bir sistem. Ağrısız lazer epilasyon sunması ile son yılların en gözde lazer epilasyon yöntemi. Ankara Lazer Epilasyon merkezlerinin arasında Buz Lazer merkezlerinin çok yoğun olduğunu biliyoruz. Lazer Epilasyon Ankara dendiği zaman Buz Lazer öne çıkıyor.

 

Ağrısız Lazer Epilasyon İçin Gelişmiş Özellikler

Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan Buz Lazer, patentli teknolojilere sahip. SHR Teknolojisi patentli bir uygulama tekniği. Bu teknikte tedavi başlığı geniş bir alanda hareket ettirilerek uygulama yapılıyor ve kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor. SHR Teknolojisi kılın ve cilt yüzeyinin yüksek sıcaklığa maruz kalmasını ve dolayısıyla ağrıyı engelleyen önemli bir buluş. Sadece ağrıyı azaltmıyor aynı zamanda cilt yüzeyini de koruduğu için lazer epilasyonun daha güvenli olmasını sağlıyor.

ICE Teknoloji patentli bir soğutma sistemi. Bu gelişmiş soğutma, cildi etkili bir şekilde soğutarak lazer epilasyon konforunu arttırıyor. Lazer ısısı yerine buz gibi serin bir hisle lazer epilasyon yaptırmak elbette artan hasta konforu sağlıyor.

Yukarıda bahsi geçen her iki patentli teknoloji de Buz Lazer’in ağrısız olmasında önemli rol oynuyor. Aynı zamanda cilt yüzeyi de korunduğu için özellikle koyu tenli kişilerde cilt hasarı, cilt yanığı gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski ortadan kalkıyor.

Ağrısız, masaj konforunda üstelik yan etki riski olmadan lazer epilasyon yaptırmak isteyen herkesin tercihi Buz Lazer oluyor.

Buz Lazer ile Etkili ve Kalıcı Sonuçlar

Buz Lazer dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon sistemi. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarını aynı sistemde sunuyor. Lazer epilasyonda kullanılan 3 güçlü dalga boyunun aynı sistemde olmasının avantajı ile tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınıyor.

Buz Lazer ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili olması ile biliniyor. Hakkında birçok klinik çalışma bulunuyor ve bu çalışmalar sonuçların kalıcı olduğunu kanıtlıyor.

Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli olan Buz Lazer yaz aylarında da uygulanabiliyor. Bronz ten dahil tüm cilt tipleri için FDA onayına sahip olması da güvenli olduğunun kanıtı. Bilimsel verilerle kanıtlanmış etkinlik ve güvenlik, Buz Lazer yaptırmak isteyenler için elbette çok önemli.

Koyu renkli cilt tiplerinde yan etki riski olmadan lazer epilasyon yaptırabilmek, bronz tenlerde ise cilt renginin açılmasını beklemeden lazer epilasyon yaptırabilmek büyük avantaj sağlıyor. Yaz aylarında güneşlendikten sadece 1 hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün.

Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Vücut için 6 hafta ara ile, yüz lazer epilasyon için 4 hafta ara ile uygulanıyor. Kadın/Erkek lazer epilasyon yaptırmaya engel bir durumu olmayan herkes Buz Lazer epilasyondan yararlanabiliyor. Son yıllarda erkeklerin de artan oranda Buz Lazer yaptırdığı biliniyor. Kuşkusuz bunda Buz Lazer’in etkili ve ağrısız olmasının payı oldukça fazla.

 

Sahte Buz Lazer Cihazlarına Dikkat!

Buz Lazer başarısından sonra birçok taklit ve sahte cihazın da Buz Lazer adı altında pazarlandığının altını çizmekte fayda var. Bazen bu cihazlar direkt Buz Lazer, bazen de buzlu başlık gibi içinde buz geçen kelimelerle pazarlanıyor. Sahte cihazlara karşı önlem olarak isterseniz www.buzlazer.com web sitesinden gerçek Buz Lazer merkezlerini teyit edebilirsiniz.

Çankaya Lazer Epilasyon veya tüm Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor