Call of Duty: Infinite Warfare Oyunu Nisan Ayı Boyunca Büyük İndirime Girdi!

Yaz tatiline halen daha uzun bir süre olmasına rağmen oyun severleri büyük bir fırsat bekliyor. Eğer şimdiden kenarı stok yapmayı düşünüyorsanız tam zamanı diyebiliriz. %70 oyun indirimi başladığında kutulu alımlarla kâra geçmeniz oldukça muhtemel.

Call of Duty: Infinite Warfare Oyunu Nisan Ayı Boyunca Büyük İndirime Girdi!
Call of Duty: Infinite Warfare Oyunu Nisan Ayı Boyunca Büyük İndirime Girdi! Ahmet Faik YILMAZ

Mevcut oyunlar arasında yer alan majör isimler ise oyuncuların iştahını kabartacak. Son yıllarda oyun sektörüne damga vurmuş yapımların yanı sıra efsaneleşmiş serilere yine bu şekilde erişebileceğiz. %75'e varan bir indirimden söz etmek ise bazı oyunlar için özel fırsatlarla birlikte mümkün.

Disney Infinity 3.0 figürlerin bulunduğu kutulu koleksiyon oyun paketlerini %75 indirimle temin edebileceksiniz. Disney sizin için çekici bir seçenek olarak görünmediyse sizi spor kategorisine alalım.

NBA 2K17 halen daha dumanı üzerinde bir oyun olarak %70'e varan indirimlerle karşımıza çıkacak. Savaş kategorisinde Call of Duty Infinite Warfare ile uzaya çıkacağınız bir macera sizi bekliyor.

Overwatch, Dishonored 2, Skylanders, WWE 2K17 gibi oyunlar indirimle oyun severleri bekleyecek bazı oyunlar. Mafia serisinin son sürümü olan Mafia 3 ve Guitar Hero Live ise indirimli oyunlara dahil olan diğer alternatifler.

3 Nisan 2017 tarihinde başlayacak olan %70' varan indirimler oyun sektörünü hareketlendirecek. 30 Nisan'a kadar kademeli olarak değerlendirebileceğiniz bu fırsatların tarihsel olarak oyun bazında değişiklik gösterebileceğini unutmayın. Dolayısıyla satın alacağınız indirimli oyunları seçerek elinizi çabuk tutmanızı tavsiye edebiliriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor