Chrome'un Son Güncellemesi Pil Tüketimini İyileştiriyor!

Google popüler internet tarayıcısı olan Google Chrome'un güç tüketimini düşürmek için düpmeye bastı!

Chrome'un Son Güncellemesi Pil Tüketimini İyileştiriyor!
Chrome'un Son Güncellemesi Pil Tüketimini İyileştiriyor!

Google'ın çok kullanıcılar internet tarayıcısı olan Google Chrome'un son güncellemesi sonunda pil tüketimi konusunda önemli iyileştirmeler içeriyor. 

Google'ın en çok kullanılan internet tarayıcısı Google Chrome sonunda kullanıcıların isteklerini duydu. Google Chrome'un son güncellemesi pil tüketimi konusunda çeşitli iyileştirmeler sunacak. Google'un Chrome internet tarayıcısı sahip olduğu sade ve basit arayüz sayesinde kullanıcılar tarafından çok tercih ediliyor. Ancak fazla RAM tüketmesiyle birlikte kullanıcıların yoğun eleştirilerine maruz kalan Google'un internet tarayıcısı Google Chrome bu sayede masaüstü bilgisayarların çok daha fazla yavaşlamasına neden olurken dizüstü bilgisayarların da pilinin çok daha çabuk bir sürede tükenmesine sebebiyet veriyor. 

Chrome 57 Güç Tüketimini Düşürüyor!

Kullanıcılardan gelen yoğun tepkiler üzerine bu sorunu çözmek için çalışmalar yürüten Google sonunda Chrome'un 57 sürüm güncellemesini yayınladı. Chrome 57 ile birlikte pil konusunda önemli iyileştirmeler geliyor ve pil tüketimi hissedilebilir bir ölçüde düşürülüyor. Google Chrome'un yeni sürümünde ayrıca arka planda yer alan sekmeler yüzde 25 daha az enerji tüketiyor ve arka planda yürütülen işlemler yürütülebiliyor. Google şimdilik arka planda yürütülen bu sekmelerin enerji tüketimini düşürse de Google'ın asıl planı Chrome'un arka planda yürütülen bu sekmelerden hiç güç tüketmemesini sağlamak. Google'ın bu planı kulağa çok hoş gelse de Google'ın Chrome için bu planı uygulamasına daha çok vakit var gibi görünüyor.

Google'ın Chrome internet tarayıcısının en güncel sürümü olan Google Chrome 57'yi indirip ya da Chrome üzerinden otomatik güncelleyip keyfini çıkartabilirsiniz. 

google google chrome google chrome 57
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor