Cinsel Organından Yoğurt Üretti

Wisconsin Üniversitesi’nde doktora eğitimi gören Cecilia Westbrook vajinasındaki bakterileri kullanarak kendi yoğurdunu üretti.

Cinsel Organından Yoğurt Üretti
Cinsel Organından Yoğurt Üretti

Gün geçmiyor ki insanlar vücudunu tanıyıp kendi ürettikleri organizmalar ile ortaya ilginç fikirler atmasın. Bu yeni fikirlerden biri de kadınların cinsel organlarında üretilen bakteri ve organizmaların insan sağlığı için çok faydalı olduğu ve bu organizmalar ile yoğurt üretiminin gerçekleşebileceği oldu.

Westbrook bu fikir için Naturel Harvest (Doğal Hasat) adlı kitaptan esinlendi. Kitaptaki, spermin en temel yemek bileşeni olduğunu anlatan bir yazıyı okuması üstüne kadınların salgılarının da yemek malzemesi olarak kullanılabileceğini ileri sürdü.

Bunun üstüne Westbrook kendi salgısını bir araya getirme metodunu kullanarak katkısız süt ile birleştirdi. Tüm gece bekleyen karışım sabaha yoğurt olarak tüketilmeye hazır hale geldi.

Konunun uzmanı olan Janet Jay olayı şu şekilde açıkladı:

“Her vajina binlerce çeşit bakteri ve organizmaya ev sahipliği yapar. Bu organizmalar laktik asit, hidrojen peroksit ve vajinayı sağlıklı tutan diğer maddeleri üretirler. Vajinada bulunan en baskın bakteri laktobasil'dir. İlginçtir ki, bu bakteri aynı zamanda süt, yoğurt ve peynir yapımında da kullanılıyor.
Cecilia'nın vajina kimyası hakkında bilgili olduğunu görebiliyorum çünkü laktobasilinden yapacağı yoğurdu yemek sağlık için oldukça faydalı bir şey. Bunun nedeni faydalı bir bakteri olan ve mideye girdiği zaman bağırsaklarımızı daha sağlıklı bir hale getirildiği düşünülen probiyotiklerdir.”

Jay’in sözlerinden yola çıkarak uygulanabilecek bir yöntem olarak kayıtlara geçen bu yöntem sonrası Westbrook oluşturduğu yoğurdun ekşi, hatta acı denebilecek bir tadı olduğunu bildirdi.

Cecilia Westbrook yoğurt janet jay
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor