Daha kalıcı bir seçeneğe bakmanın zamanı geldi! Kış aylarında pantolona değil lazer epilasyona yatırım yapın...

İstenmeyen tüyleri almak için tıraş, cımbız veya ağda yapmaktan memnun değilseniz,

  Daha kalıcı bir seçeneğe bakmanın zamanı geldi! Kış aylarında pantolona değil lazer epilasyona yatırım yapın...
  Daha kalıcı bir seçeneğe bakmanın zamanı geldi! Kış aylarında pantolona değil lazer epilasyona yatırım yapın... Tugrul Demir

 

 

İstenmeyen tüyleri almak için tıraş, cımbız veya ağda yapmaktan memnun değilseniz, lazer epilasyon dikkate almaya değer bir seçenek olabilir. Buz lazer epilasyon, tüm dünyada en sık uygulanan prosedürlerden biridir.Yüksek konsantre lazer ışığını saç köklerine gönderir. Foliküllerdeki pigment ışığı emer. Bu teknoloji tüy kökünü yakarak yok eder. Lazer Epilasyon, kısa ışık enerjisi darbeleri kullanarak kıl folikülünü hedefler. Lazer ışığı kıl folikülündeki melanin tarafından emilir ve gelecekte herhangi bir yeniden büyümenin olmasını engeller. Op.Dr.Leyla arvas işlemin tamamen güvenlidir ve çevredeki dokuyu zarar görmeden bıraktığını belirtiyor. Tedavilerin seyri, hangi alanın tedavi edildiğine bağlı olarak genellikle dört ila sekiz haftalık aralıklarla düzenlenir. İlk uygulamadan bir gün önce tüyler jiletle sıfır şekilde kesilmelidir. Her tüyün kendi büyüme döngüsü vardır, bu nedenle tüm tüyleri almak için birkaç işleme ihtiyacınız olabilir. İki hafta içinde aktif tüyler dökülmeye başlayacak; İşlemler arasında ağda, yolma, epilasyon veya sarartmadan kaçınmak oldukça önemlidir. Epilasyon için buz lazer tedavisi pratik olarak ağrısızdır ve tüylerin % 95'ine kadarını alır ve diğer epilasyon yöntemlerine kıyasla uzun vadeli zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.Aşırı veya çirkin vücut kılları hem erkekler hem de kadınlar için üzücü olabilir ve çıkarılması zor veya sakıncalı olabilir. Op.Dr.Leyla Avras’a göre BuzLazer Epilasyon, istenmeyen tüyleri almanın hızlı ancak nazik bir yoludur ve tüyleri kalıcı olarak azalttığı tıbbi olarak kanıtlanmıştır.

Buz Lazer Epilasyon İstanbul için hemen Quartz Klinik +90 212 241 46 24 nolu telefondan randevunuzu oluşturun, Op. Dr Leyla Arvas gözetiminde profesyonel estetisyenler ile Buz Lazerin keyfini çıkarın.

 

 

 

Buz Lazer Epilasyon ile Mükemmel sonuçlar sunuyoruz

  • Lazer Epilasyon, istenmeyen yüz ve vücut tüylerinin uzun süreli sonuçlarla nazik, hızlı ve etkili bir şekilde alınması için klinik olarak kanıtlanmış tek tedavidir.
  • Tedavi neredeyse ağrısızdır ve bronzlaşmış ciltler dahil çok çeşitli saç ve cilt tipleri için uygundur.
  • Lazer Epilasyon, neredeyse kalıcı bir epilasyon çözümüdür. İstatistikler, önerilen lazer saç tedavileri sonrasında hedeflenen saçın% 60-95'inin kalıcı olarak yok olduğunu göstermektedir.
  • Batık tüyler için etkili bir tedavi yöntemidir; artık batık tüylerin neden olduğu tahriş olmuş cilt ve kırmızı noktalar yok.
  • Lazer tedavi edilen bölgenin üzerinden geçerken göremediğiniz gelişen tüyler bile tedavi edilerek tüm tüyler yok edilir. Böylece daha fazla büyümeyi azaltır ve hassas ciltlerde bile ipeksi bir pürüzsüzlük hissi bırakır.

 

Lazer Epilasyonun Faydaları

Lazer epilasyon yüz, bacak, çene, sırt, kol, koltuk altı, bikini çizgisi ve diğer bölgelerdeki istenmeyen tüylerin alınmasında faydalıdır.

Lazer epilasyonun faydaları şunları içerir:

  • Hassasiyet;Lazer epilasyon çevreleyen cildi hasarsız bırakırken seçici olarak direk tüyleri hedefleyebilir .
  • Hız; Lazer epilasyonun her atımı saniyenin bir kısmını alır ve aynı anda birçok tüyü tedavi edebilir. Buz lazer epilasyon, her saniyede yaklaşık el büyüklüğündeki bir alanı tedavi edebilir. Üst dudak gibi küçük alanlar bir dakikadan daha kısa sürede tedavi edilebilir ve sırt veya bacaklar gibi geniş alanlar bir saat kadar sürebilir.
  • Tahmin edilebilirlik. Çoğu hastada ortalama altı ila sekiz seanstan sonra kalıcı kıl dökülmesi tamamlanır.

Lazer Epilasyon İçin Nasıl Hazırlanır?

Buz lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri "öldürmekten" daha fazlasıdır. Gerçekleştirmek için eğitim gerektiren ve potansiyel riskler taşıyan tıbbi bir prosedürdür. Lazer epilasyon yaptırmadan önce, prosedürü gerçekleştiren estetisyenin eğitimi oldukça önemlidir.

Lazer epilasyon yaptırmayı planlıyorsanız, tedaviden altı hafta önce tüy yolma, ağda ve cımbızdan uzak durmalısınız. Bunun nedeni, lazerin ağda veya yolma yoluyla geçici olarak alınan kıl köklerini hedeflemesidir.

Lazer Epilasyon Sırasında Neler Beklenmeli?

İşlemden hemen önce, işlem görecek tüylerinizin cilt yüzeyinden jiletlenmesi gerekir.Buz lazer epilasyonu ve ekipmanı tedavi edilen tüylerinizin rengine, kalınlığına ve yerine ve cildinize göre ayarlanacaktır.

Buz Lazer Epilasyon ile ilgili detaylı bilgi ve randevu talepleriniz için İstanbul Quartz Clinique +90 542 464 74 33 ‘den veya +90 212 241 46 24 ü arayarak hemen ulaşabilirsiniz!

Op.Dr.Leyla Arvas, Plastik Estetik Cerrahi

Web Site: www.drleylaarvas.com

Facebook  :drleylaarvas

Instagram :drleylaarvas

You Tube: drleylaarvas

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor