Darksiders 3 Oyunu Resmen Duyuruldu!

Pek çok kişinin merakla beklediği Darsiders'ın yeni oyunu Darksiders 3 sonunda resmen duyuruldu. İşte Darksider 3 ve fazlası!

Darksiders 3 Oyunu Resmen Duyuruldu!
Darksiders 3 Oyunu Resmen Duyuruldu!

Bir süre önce yenilenmiş sürümleri oyun severlerle buluşan oyun severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı oyun olan Darksiders'ın yeni oyunu olacak olan Darksiders 3 artık gerçek.

THQ Nordic tarafından yapılan açıklamaya göre pek çok kişinin merakla beklediği yeni Darksiders 3 oyunu kısa bir süre içinde oyun severlerle buluşacak. Büyük bir beğeniyle oynanılan Darksiders 3 oyunu aksiyon türü oyunlarının en iyi temsilcilerinden olmaya aday.

Yapılan açıklamaya göre Darksiders 3 insanının kıyamet sonrasında dünyadan yok oluşundan uzun bir zaman sonrasını konu alacak. Darksiders'ın ilk iki oyununda yer verilen Mahşerin Dört Atlısı arasında yer alan War ve Death adında olan kahramanları yönlendiren oyun severler bu sefer farklı bir kahramanı daha yönlendirebilecek. Darksiders 3 oyunuyla birlikte oyuncular artık Fury adında kahramanı da kontrol edebilecek. Fury hakkında bilgi veren THQ Nordic kahramanın bir kırbacı olacağını ve bu kırbaç yardımıyla düşmanlarının kabusu olacağını aktardı.

darksiders-fury

Aslında bir büyücü olacak olan Fury, yeni Darksiders 3 oyununda dünyaya ayak basan yedi Ölümcül Günahı bularak bu günahları temizlemekle görevlendiriliyor. Bu temizleme işi için de kardeşleri olan Death ve War gibi farklı mekanlar arasında yolculuk ediyor ve sırları ortaya çıkartıyor.

darsiders-fury

Darksiders 3 ile birlikte Darksiders'ın hayranlarıyla yeniden buluşması oldukça sevindirici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak Darksiders 3 ile ilgili olarak henüz net bir çıkış tarihi açıklanmasa da Darksiders 3'ün 2018 yılının başında çıkması düşünülüyor. Darksiders 3'ün oyun konsolları olan PlayStation 4 ve Xbox One ile birlikte bilgisayara da çıkması bekleniyor. 

 

darksiders darksiders ııı darksiders 3
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor