Deadpool 2 Fragmanı Resmi Tanıtımdan Önce Sızdırıldı

İlk serisi ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Deadpool filminin ikincisi gün yüzüne çıktı. Henüz resmi olarak tanıtılmamasına rağmen Deadpool 2 filminin fragman görüntüleri internet üzerinden paylaşılmaya başlandı.

Deadpool 2 Fragmanı Resmi Tanıtımdan Önce Sızdırıldı
Deadpool 2 Fragmanı Resmi Tanıtımdan Önce Sızdırıldı Ahmet Faik YILMAZ

Deadpool, ilk serisi ile izleyici kitlesinin büyük beğenisini kazanmıştı. Bununla birlikte filmin yapımcılarının devam filmini de tamamladığı ve fragman görüntülerinin bile oluşturulduğu ortaya çıktı. Kısa süre içinde resmi olarak tanıtılmasını beklediğimiz Deadpool 2 serisinin fragmanı, bir başka filmin ön gösteriminde yayınlanması sonrası olanlar oldu.

Bir süre önce Deadpool 2 fragmanının YouTube üzerinden paylaşılmasıyla birlikte film yapımcıları tarafından durum erkenden farkedilip görüntüler ünlü video paylaşım sitesinden kaldırtılmıştı. Ancak paylaşılan görüntülerin kopyaları kısa sürede farklı platformlarda da yayınlanmaya başlandı.

Deadpool 2 filminin sızdırılan fragmanına Logan filminin gösteriminde ön reklam olarak gösterime girdiği ve buradan sızdırıldığı ortaya çıktı.

Sızdırılan fragman görüntülerinde filmin çok kısa süre içinde gösterime girmeyeceği belirtilirken, aksiyonu bol mükemmek bir devam filmi ile karşı karşıya kalacağımız belli gibi.

 

deadpool deadpool 2 fragman
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor