Destiny 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Oyun severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı Destiny oyunlarının yenisi Destiny 2 geliyor! İşte pek çok kişinin merakla beklediği Destiny 2'nin çıkacağı tarih!

Destiny 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Destiny 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Kısa bir süre önce merakla beklenen Destiny oyununun yenisinin çıkacağı açıklanmıştı. Büyük biir hayran kitlesi olan Destiny oyununa dair hiçbir bilgi açıklanmazken yapılan bu açıklamaların ardından oyun severlerin sürdürdüğü heyecanlı bekleyiş daha da artmıştı. Daha önce Destiny 2 oyununa dair sızan haberlere göre Destiny 2 oyununun 17 Eylük 2017'de oyun severlerle buluşacağı açıklanmıştı. Sonunda Destiny 2'nin ne zaman çıkacağı netleşmeye başladı.

Destiny 2 oyunuyla ilgili olarak en net bilgiler kısa bir süre önce oyunun yapımcılarının Twitter hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarla netleşmiş oldu. Oyunun dağıtımcısı olan Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg yaptığı son açıklamayla birlikte en son yayımladıkları güncellemeyle birlikte her şeyin yolunda olduğunu ve pek çok kişinin merakla beklediği oyun olan Destiny 2'nin bu sonbaharda oyun severlerle buluşacağını açıkladı.

destiny-2

Yapılan açıklamanın devamında Hirshberg, Destiny 2'nin oyuncuları harika bir senaryo ile karşılayacağını  ve oyuncuların bu senaryoya hayran kalacağını ekledi. Son olarak bilindiği gibi oyunun ilk tanıtım fragmanı 30 Mart 2017'de Destiny'nin YouTune hesabında yayınlanmıştı. 8 Eylül'de çıkacak olan Destiny 2 oyunu bu sefer konsollara ek olarak bilgisayarlara da gelecek. Bakalım Destiny 2 ile ilgili olarak ilerleyen günlerde ne gibi detaylar gün yüzüne çıkacak?

destiny destiny 2 activision pc
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor