DJI'ın Yeni Üyesi Spark İle Tanışın

DJI'ın yeni üyesi Spark, aksiyon'dan spor tutkunlarına, görüntü yönetmenlerinden eğlenceli çekim yapmak isteyenlere kadar herkesin beğenisine sunuldu.

DJI'ın Yeni Üyesi Spark İle Tanışın
DJI'ın Yeni Üyesi Spark İle Tanışın

Bir aksiyon sporu tutkunu musunuz? Hiç görmediğiniz yerlere gitmek ve oranın kuş bakışı resimlerini mi çekmek istiyorsunuz? Üretim değerlerinizi hedefleyen bir hevesli görüntü yönetmeni mi? Veya sosyal medyada yıldız olmak için selfie çeken biri mi?

Geniş boyutta ve fiyat aralığında size önerebileceğimiz harika bir araç serisini takdim edelim o haldeyse.

Profesyoneller, yeni başlayanlar veya adrenalin arayanlar için ciddi görüntüler ve menzil sunabilen mükemmel bir dronu seçtik.

Spark, amatör film yapımcıları için en iyi dron olamakla beraber, açık bir sporcunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cihazdır ve 500 ve 300 gramlık üç iPhone 7 telefonun ağırlığından bile daha az ağırlığı bulunmaktadır.

Sonuç almak için iki çubuklu bir kontrol ile cihazını nasıl uçuracağınızı öğrenmek zorunda kalmazsınız ve uygulamada bir düğmeye dokunarak daha dramatik çekimler, daha karmaşık manevralar başlatabilir veya drone'u belirli bir konuyu izlemek üzere ayarlayabilirsiniz.

Hareketlerinizde ve kotrollerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Ancak DJI'ın Spark modeli size spor modunda saatte 30 mil hızla ve ince bir kontrol sağlayarak, bir mil yelpazesi ve en üst hız sınırında kontrol edebileceğiniz uzaktan kumandası sağlıyor.

Tek bir şarjla 25 dakikanın üzerinde uçuş süresi, saatte en üst hız 40 kilometre ile ve uzaktan kumanda ile kullanıldığında dört kilometreyi aşan bir mesafesi vardır. Kamerası 1080p'de kayıt yapabilir ve akıllı uçuş kontrol seçenekleri, mekanik bir gimbal ve inanılmaz görüntü kalitesine sahip bir kamera ile Spark, yaratıcı yanlarınızın sınırlarınızı zorlamanıza olanak tanır.

DJI Spark drone
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor