Efes Galibiyet ile Başladı!

Efes Galibiyet ile Başladı!
Efes Galibiyet ile Başladı! Tugrul Demir

 

ING Basketbol Süper Ligi tam anlamıyla bu yeni haftada başlangıç yapmıştır. İlk haftanın son şampiyon maçına Anadolu Efes ve Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i davet etmiştir. Lacivert beyazlılar uzatmaya gitmekte olan maçı kendi seyrine çevirmeyi başarmıştır ve rakibini 94-93 yenerek ilerleme kat etmiştir.

Maçın ilk periyoduna bakacak olursanız 29-18 ile lacivert ve beyazlı takım, soyunma odaına da 46-37 üstün bir şekilde gitmeyi başarmıştır.

Daha sonrasında ikinci yarı içerisinde etkili bir oyun gösteren Yukatel Merkezefendi Basket 66-65 üstünlük yakalamıştır. Çekişmeli geçen karşılaşma sırasında normal süre içerisinde 86-86 olmak üzere beraberlik söz konusu olmuştur. 1xbetm.info

Maçın uzatma bölümü de büyük bir heyecanla takip edilmiştir. Büyük bir çekişme ile birlikte Anadolu Efes rakibini 94-93 olmak üzere yenmiştir.

Maç sonucunda Anadolu efes 93, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket 93 sayı ile sonlandırmıştır.

Açılış Tofaş’tan Geldi

ING Basketbol Süper Ligi 2021 ve 2022 sezonu tam anlamıyla açılmıştır. Tofaş ise deplasmanda Türk Telekom’u 74-72 yenerek açılışı yapmıştır.

Maç esnasında son periyot içerisinde 13-0’lık seriyle kazanmışlardır. Konuk ekip içerisinde Zubcic 15 sayıyla yıldız oyuncu olmuştur. Günün diğer maçı sırasında Afyon Belediye takımı da Gaziantep’i 86-85 ile geçmeyi başarmıştır. Oldukça kıran kırana geçen bir hafta ile açılışı yapan ING Basketbol Süper Ligi büyük bir heyecanla takip edilmeye devam ediliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor