En İyi Mobil Oyunları Doğru Adresinden İndirin

En İyi Mobil Oyunları Doğru Adresinden İndirin

En İyi Mobil Oyunları Doğru Adresinden İndirin
En İyi Mobil Oyunları Doğru Adresinden İndirin Tugrul Demir

 

Günümüzde cep telefonlarına yüklenen uygulamalar arasında en önemli paya sahip olan oyunlar, kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kategori. Bu bağlamda Google play store dışında oyun indir sloganı ile yola çıkan birçok web sitesi bulunmakta. Amerika başta olmak üzere Dünya’nın birçok yerinden oyun severleri bir araya getiren Lingago web sitesi, Türkiye’de bulunan mobil oyun severlere Türkçe içerikleri bir araya getirmeye başlamış durumda. Pubg, Call of duty gibi mobil oyunlara kullanıcı yorumlarına göz atarak cep telefonunuza indirebileceğiniz bir sisteme sahip olan Lingago, Türkiye’deki oyun severler arasında tercih sebebi olmaya başladı bile.

Günümüzde uygulama marketlerinin en büyük sorunları yer arasında olan yeni oyunları keşfetme konusunda tecrübeli editörleri ile destek sunan Lingago, keşfedebileceğiniz yeni oyunlara herkesten önce ulaşmanıza olanak sağlamakta.

Mobil Oyunları Nereden İndirebilirsiniz?

Dünya genelinde mobil oyun denildiğinde akla gelen ilk sitelerden birisi olan Lingago oyun kategorisinin Türkçe bölümüne https://tr.lingago.com/indir/oyunlar/ bağlantısından ulaşabilmeniz mümkün. Savaş, spor, aksiyon, çocuk oyunları gibi birçok apk oyuna ulaşabileceğimiz Lingago, Türkiye’den büyük bir kitlenin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Uygulamaları diğer web siteleri gibi kendi sunucularında bulundurmadan en güvenli kaynak olan Google play store gibi marketler üzerinden indirmenize olanak sağlayan Lingago, bu alanda Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı ile güvenilirliğini kanıtlıyor.

Lingago, her kategoriden sunduğu milyonlarca mobil oyun ile tercih sebebi olurken, son dönemde oyun severlerin en çok tercih ettiği uygulama marketi olurken, bu alanda son dönemde sunmaya başladığı Türkçe yayın seçenekleri ile de Türk oyun severlerin gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Mobil oyun ve uygulama sektörü ile ilgili gelecek günlerde ki haberlerimizde en son haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi bildirmek isteriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor