Essential Phone’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Essential Phone, teknoloji ve telefon meraklılarının takip ettiği, piyasada merakla beklenen yeni telefon. Hakkında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Essential Phone’un Çıkış Tarihi Belli Oldu
Essential Phone’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

 Rubin, kullanıcılarına yeni bir mail ile heyecan yarattı. Telefonun piyasaya çıkış tarihini belirten mail, telefonun ne zaman piyasada olacağı sorunusun da akıllardan silinmesine neden oldu.

Normalde Haziran ayının sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenen telefon, raflarda görülmedi. Bunun üzerine çıkış tarihi 1 aylık bir erteleme ile Temmuz’un sonlarına doğru çıkacağı duyurulmuştu. Bu gelişmelerin ardından, temmuz ayının sonlarının da geldiği düşünüldüğünde merakların daha da arttığı bu günlerde Rubin’den gelen bir mail ile telefonun raflarda ne zaman gözükeceği de netlik kazandı.

Gelen mailde birkaç hafta içerisinde piyasaya çıkacağı belirtilen Essential Phone, Android’in yaratıcısı Andry Rubin tarafından tasarlandı. Çok iddialı bir telefon olarak piyasadaki yerini alacak olan Essential Phone, Snapdragon 835 işlemcisi, çerçevesiz ekran ile dikkat çekiyor. Kullanıcılarına yüzde 85’lik bir ekran-gövde oranını sunacak olan telefon, şu anlık sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde ki kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor. Diğer ülkelerde ise satışın olup olmayacağı konusunda net bir bilgi içermeyen mail, beraberinde başka sorular da gündeme getirmiş oldu.

Ağustos ayının ilk günlerinde Amerika’da satışa sunulacak olan telefonun rakipleri ile sıkı bir rekabete girmesi bekleniyor. Ağustos’un sonlarında Samsung Galaxy S8’in piyasaya çıkacağı düşünüldüğünde ise bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı da merak konusu olan başka bir durum.

essential phone ne zaman çıkıyor andry rubin essential phone
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor