Facebook Live 360 Derece Video Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuldu

Sosyal medya devi Facebook, canlı yayın platformu olan Facebook Live'da 360 derece canlı yayın özelliğini bütün kullanıcılarının hizmetine sundu.

Facebook Live 360 Derece Video Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuldu
Facebook Live 360 Derece Video Özelliği Tüm Kullanıcılara Sunuldu Ahmet Faik YILMAZ

Özel etkinlikler ve günlük olaylarınızı Facebook üzerinden arkadaşlarınızla canlı olarak paylaşım imkanı sunan Facebook Live, 360 derece özelliğini getirdiği bu sistemini artık bütün kullanıcılarının hizmetine sundu.

Uyumlu donanımlara sahip olan herkes artık 360 derece video seçeneğini kullanarak canlı yayınlarını yapabilecekler. Bunun yanında canlı yayın yapan kullanıcılar, bu yayınlarının kimler tarafından izlenebileceğini veya hangi bölgelerde izlenebileceğini de ayarlayabilme özelliğini kullanabilecekler. Android ve Apple uyumlu cihazlarda 360 derece video özelliği İnsta360 sayesinde kullanıcılara sunulabiliyor. Insta360 Nano uygulamasıyla Facebook Live üzerinden nasıl canlı yayın yapılabileceği haberimizin sonundaki videoda ayrıntılı olarak anlatılmıştır.

Facebook Live özelliğini 360 derece olarak kullanmak isteyen kullanıcıların minimum 4Mbps internet hızına sahip olması gerektiği de ayrıca belirtilmiş. Görüntü ve performans dengesi için bağlantı kalitesi de ön planda tutulması gerekmekte.

Cihazınızın Facebook Live aracılığıyla 360 derece video özelliğini kullanabilmeniz için kameranızın Facebook Live'ı destekleyeceği uygun yazılıma sahip olduğunu bilmeniz gerekmekte.

İşte Insta360 Nano Uygulamasının Facebook Üzerinden Kullanımı

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor