Facebook Live'a Harika Bir Özellik Daha

Facebook isimli sosyal medya platformu, takipçileriniz ile etkileşime geçmek açısından son derece yararlı durumda bulunan Facebook Live isimli özelliğine bir yenilik daha sunmuş halde.

Facebook Live'a Harika Bir Özellik Daha
Facebook Live'a Harika Bir Özellik Daha

Facebook isimli sosyal medya platformu, takipçileriniz ile etkileşime geçmek açısından son derece yararlı durumda bulunan Facebook Live  isimli özelliğine bir yenilik  daha sunmuş halde. Bugüne kadar 3. parti yazılımları kullanmanız gerekmekte olan ekran paylaşımı özelliği en sonunda dahili bir duruma gelmiş oldu.

Masaüstü ve de dizüstü bilgisayarlara sunulmuş olan bu yeni ekran paylaşımı ile ilgili seçeneği, Facebook Live penceresinde sağ kısımda yer almakta ve Ekranı Paylaş yazısına sahip olan bir düğme ile beraber kullanılabiliyor. Bu düğmeye basmış olduğunuzda şimdilik Chrome ile çalışmakta olan bir uzantıyı yüklemeyi veyahut yüklememeyi istediğiniz konusunda bir sorgu ekranı çıkıyor.

Yükleme ile ilgili işlemi bir defa yaptıktan sonra ise bütün ekranınızı mı yoksa  sadece bir uygulama penceresini paylaşmayı istediğinize de bir karar vermeniz gerekli. Hatta bazı sekmeleri yayınlama gibi seçeneğinin bile sunulmuş olduğunu açık bir şekilde belirtmekte de yarar var. Yani kısaca açıklamak gereki ise, Open Broadcaster Software (OBS) uygulaması gibi gibi ayarlamakla uğraşacak olduğunuz çok özel bir yazılım kullanmanız gerekmiyor olacak. Aslında yine de daha çok özelleştirilebilir seçeneği ise halen bu yazılımı sunmakta bulunduğunun altını tekrardan çizmekte çok büyük bir yarar olduğunu da düşünmekteyiz..

facebook facebook live ekran
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor