Fallout 4 Sonunda VR'a Geliyor!

Pek çok kişi tarafından büyük bir beğeniyle oynanılan Fallout 4 oyunun VR sürümünün kısa bir süre içinde geliyor! İşte tüm detaylar.

Fallout 4 Sonunda VR'a Geliyor!
Fallout 4 Sonunda VR'a Geliyor!

Günümüzde artık oyunlar VR teknolojisiyle birlikte gerçeğe bir adım daha yaklaşmış durumda. Oyuncular tarafından büyük bir beğeniyle oynanılan oyunların başında gelen Fallout 4 oyununun VR sürümünü çıkacağı uzun süredir bekleniyordu. Uzun zamandır Fallout 4'ün VR sürümüyle ilgili açıklama yapılmamış olması pek çok kişi tarafından Fallout 4'ün VR sürümünün gelmeyeceği yönünde haberlere neden olmuştu. Görünen o ki tüm bu yaşananlar Fallout'un yapımcısı olan Bethesda Games oyunun çıkışının sessiz ve iddialı bir şekilde olmasını istediği içinmiş. 

Fallout 4 oyununun merakla beklenen VR sürümünün E3 2017'de oynanılabileceğini ifade eden Bethesda Games yetkilisi Pete Hines, sevilerek oynanılan Fallout 4 oyununun VR sürümüyle ilgili açıklama yaptı. Hines, Fallout 4'ün VR sürümü hayatınızda gördüğünüz en inanılmaz şey olacak. Nasıl birşey olduğunu tahmin bile edemezsiniz. VR sürümünü oynadığınızda kafanızı çevirdiğiniz her an size oldukça gerçekçi gelecek. Aklınızı alacak ve gördüğünüz en çılgın şeylerden birisi olacak açıklamalarında bulundu. 

Bethesda Games yetkilisi Pete Hine, yaptığı bu iddialı açıklamalarda Fallout 4'ün VR sürümünü bekleyen kullanıcıların merakını katlayarak arttırmış oldu. Bakalım Fallout 4 hayranları bekledikleri VR sürümüne ne zaman kavuşacaklar?

 

Fallout 4 vr Fallout 4 vr
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor