Fenerbahçe'de Ayrılık Rüzgârı

Fenerbahçe'de Ayrılık Rüzgârı

Fenerbahçe'de Ayrılık Rüzgârı
Fenerbahçe'de Ayrılık Rüzgârı Tugrul Demir

 

 

Fenerbahçe'de futbol oynadığı dönemde taraftarı olsun olmasın herkesin beğenisini kazanan bir futbolcu olan Gökhan Gönül artık Fenerbahçe'ye veda ediyor. Yaklaşık 10 senedir Fenerbahçe formasını terleten futbolcu artık takımda oynamayacak. 10 yıldır Fenerbahçe'de birçok başarıyı yakalamış şampiyonluk tatmış bir futbolcu olarak Gökhan Gönül artık Fenerbahçe'den emekliliğe ayrılmış durumda.

betlike

10 Yıllık  Fenerbahçe macerasında 2016-2017 yılları arasında Beşiktaş ve gelmekle birlikte Gökhan Gönül yeniden takımına dönmüştü. Uzun yıllar Fenerbahçe emek vermiş emekler bir futbolcu olarak takdirleri kazanan Gökhan Gönül aynı zamanda Ali Koç tarafından sevgi ve ilgi ile karşılandı. Ali Koç Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye kattıklarını ifade ederek emekleri karşılığında şükranlarını sundu.

 

Gökhan Gönül Fenerbahçe'den Ayrıldı

 

Bir teşekkür konuşması yapan Ali Koç Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe ile iç içe olan bir futbolcu olduğunu ifade etti.  Gerek Sahadan gerek özel yaşamında ön plana çıkan ve insanlar tarafından takdir edilen bir futbolcu olan Gökhan Gönül artık Fenerbahçe'den ayrılıyor. Şimdiye kadar emekleri çok fazla olan Gökhan Gönül Ali Koç tarafından gönülden teşekkür edilerek gönderildi. Gökhan Gönül gerek milli takım gerek Fenerbahçe forması ile birçok başarıyı bizlere yaşattı.

 

Son yıllarda kısa bir ayrılık yaşasa da futbol hayatının son 10 yıllık döneminin büyük bir kısmını Fenerbahçe yine tamamlayan Gökhan Gönül artık Fenerbahçe'den ayrılıyor. Gerek taraftar gerekse de Fenerbahçe Yönetimi istenmeyen Bu Ayrılık ne için teşekkür etmiş bulunuyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor