Film Ve Dizi İzlemek İçin Verilen Ücretler

Film Ve Dizi İzlemek İçin Verilen Ücretler

Film Ve Dizi İzlemek İçin Verilen Ücretler
Film Ve Dizi İzlemek İçin Verilen Ücretler Tugrul Demir

JustWatch Türkiye’nin Tercih Ettiği Video Akış Hizmetini Açıkladı

Dizi ve film aramak için kullanılan JustWatch Türkiye’nin tercih ettiği video akış hizmetini açıkladı. İnsanların film ve dizi izlemeleri için geliştirilmiş olan video akış hizmetlerini bir araya getiren arama motorundaki veriler açıklandı. Açıklanan verilere göre insanların dizi ya da film izlemek için Blutv’yi tercih ettikleri ortaya çıktı.

Pazar Payı Oranları Paylaşıldı

Justwatch tarafından tercih edilen video hizmetinin açıklanmasının ardından pazar payı detayları da ortaya çıktı. Buna göre Blutv %43’lük pazar payına sahip ve hizmetler arasında lider durumda. Pazar payında ikinci sırada ise %24’le Netflix’in yer aldığı belirtildi. Buda Blutv’nin Netflix’ten iki kat daha fazla tercih edildiğini gösteriyor.

2020 Yılının Üçüncü Çeyreği Oranları

Justwath tarafından açıklanan verilen insanlar tarafından yapılan video hizmeti tercihlerinin 2020 yılının üçüncü çeyreği olarak açıklandı. Bu oranlarda Blutv ve Netflix ardından üçüncü platformun ise Amazon Prime Video olduğu açıklandı. Buna göre Amazon Prime Video’nun %16’lık bir orana sahip görüldü. Geriye kalan bölümün ise diğer platformlara ait olduğu ve %17 oranına sahip olduğu açıklandı.

Film ve dizi izleyenlerin tercih ettiği video akış hizmetlerinin açıklanmasının ardından insanların bu platformlara abone olmak için ne kadar ücret ödedikleri merak edildi. Buna göre Blutv aboneleri aylık olarak 22.99 TL ödeme yaparken Netflix aboneleri aylık olarak 17.99 TL ödeme yapıyorlar. Amazon Prime Video aboneliği ise aylık 7.90 TL oluyor.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor