Fırsat Maratonu Casper İle Efsane Kasım’da!

Teknolojik ve dijital çözümleri en yüksek ve ulaşabilir düzeyde yaşamak isteyen tüm kullanıcılar için birçok seçenek sunan Casper, tüm dünyada uygulanan Kasım ayı alışveriş fırsatları kapsamında birbirinden sürpriz kampanya ve indirimlerle tüketicileriyle buluşuyor.

Fırsat Maratonu Casper İle Efsane Kasım’da!
Fırsat Maratonu Casper İle Efsane Kasım’da! Tugrul Demir

 

 

 

 

 

Telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PClere kadar uzanan geniş ürün gamına sahip Casper, Kasım ayı boyunca yeni nesil teknolojilerini ve ürünlerini “Fırsat Maratonu” kampanyası ile tüm teknoloji severlerin beğenisine sunuyor.

 

Güçlü oyun ve performans bilgisayarları Excalibur başta olma üzere, Nirvana iş bilgisayarları, VIA telefon ve tabletlerde, Kasım ayı boyunca her güne farklı sürpriz indirim ve hediye kampanyaları sizleri bekliyor.

 

NVDIA’nın güçlü ekran kartları ve 240 Hz ekranı ile yüksek donanıma sahip Excalibur G900 bilgisayar serisi, oyuncular için çok özel bir hediye fırsatı sunuyor. Oyun dünyasının en yüksek teknolojisini ve rekabet üstünlüğünü deneyimleyebileceğiniz Excalibur G900’ün bazı modellerinde Kasım ayına özel HyperX kulaklık kazanma şansı yakalayabilirsiniz.  Güçlü performanslı oyun bilgisayarı G900 ile 2 bin TL değerindeki özel oyuncu kulaklığına sahip olma fırsatı Excalibur’un Kasım ayı kampanyası ile sizlerle buluşuyor.

 

“Son teknoloji” altyapısı ile tasarımı, içerikleri, arayüzü ve yazılımı güncellenen Casper’ın yeni web sitesinde tüm Kasım boyunca birbirinden cazip indirimleri takip edebilir, kullanıcı dostu alışveriş hizmetini sürpriz kampanyalarla deneyimleyebilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor