Galaxy J3 Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı!

Samsung, Galaxy serisinin orta seviye modellerinden bir tanesi olan J serisini üretmeye devam ediyor. Bu yıl satışa sunulacak olan Galaxy J3 modeline dair özellikler ise yavaş yavaş sızdırılmaya başlandı. İşte, Galaxy J3’ün sızdırılan teknik özellikleri...

Galaxy J3 Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı!
Galaxy J3 Modelinin Özellikleri Ortaya Çıktı! Ahmet Faik YILMAZ

Bir anda Note 7 faciasını unutturup, Galaxy S8 ve S8 Plus modellerine muazzam bir PR çalışması yapmayı başaran Samsung, “fırtına asla durulmayacak” mesajını vermeye de ürettiği modelleri peş peşe tanıtması ile devam ediyor. Türkiye’de uzun süredir en çok satan telefon markası konumunda olan Samsung’un J serisi de, A serisine nazaran oldukça beğenilmiş; orta segment modellerindendi. Bu yıl J serisinin yeni üyesi olan Galaxy J3’ü satışa sunacak olan markanın bu cihaza yönelik bazı özelliklerinin sızdırıldığı konuşuluyor.

Snapdragon 430’dan Gelen Güç

Orta segment bir telefona en uygun işlemcilerden bir tanesi ile; Snapdragon 430 ile yoluna devam edecek olan Samsung J3; aynı zamanda Exynos 7570 modelini de yongasında bulunduracak. Muhtemelen Samsung J3 2017’de 16 GB dahili hafıza ve 2 GB’a kadar RAM değeriniz de bulunuyor.

GFX Bench verilerinin sızdırılmasından sonra, kamerasından da bazı özelliklerin aktarıldığı Samsung J3’ün; önde 2 arkada 5 megapiksel değerinde kameralara yer vermesi bekleniyor.

Galaxy J3 Ne Zaman Satışa Sunulacak

Samsung’un Galaxy J3 modelini 2017 yılının ortalarında satışa sunması bekleniyor ancak kesin bir tarihin söz konusu olmadığını da belirtelim.

Siz, Samsung’un orga segment J serisi telefonlarını beğeniyor musunuz?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor