Galaxy S8 Fiyatıyla Beraber iPhone 8 Fiyatı Şimdiden Şekillenmeye Başladı

İki teknoloji devi Samsung ve Apple akıllı telefon konusunda lider firmalar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün yeni modelini duyuran Samsung, Galaxy S8 ile 5.000 TL'ye yakın bir fiyatı ortaya koydu. Bu durum ise akıllara iPhone 8 fiyatı ne olacak sorularını getirdi.

Galaxy S8 Fiyatıyla Beraber iPhone 8 Fiyatı Şimdiden Şekillenmeye Başladı
Galaxy S8 Fiyatıyla Beraber iPhone 8 Fiyatı Şimdiden Şekillenmeye Başladı Ahmet Faik YILMAZ

İki markanın çatıştığı kulvarlara baktığımızda ortaya çıkan temel sonuç şu oluyor. Üst kesime Apple daha kolay ulaşabiliyorken, orta segmentte daha alternatif cihazlarla Samsung öne geçiyor. Bu durumda şimdiye kadar istisnasız bir istatistik sunabilmek mümkün hale geliyor.

Yeni amiral gemisi tanıtımlarıyla beraber ortaya konulan fiyatlarda Apple her zaman daha yukarıda yer alıyor. Bunu JP Morgan analistleri arasında bulunan Rod Hall bizzat açıklıyor. Kendi analizleri üzerinden konuşan isim iPhone 8 fiyatı ile ilgili Amerika satış rakamlarını dahi verebiliyor. Muhtemelen iPhone 8 olması planlansa da iPhone X gibi özel modellerden birisi tercih edilebilir.

Fakat yeni çıkacak iPhone 8 fiyat olarak 1.000 $ ve üzerinde olacak. Şu sıralar dolaşan tüm sızıntılar bunu doğrularken bu durumun ülkemizde vergilerle çok daha yukarıya çekilebileceğini gösteriyor. Eğer Türkiye'de iPhone 8 satın almak istiyorsanız cebinizden çıkacak tahmini rakamın 5.000 TL ile 6.000 TL arasında değişken olacağını vurgulayabiliriz.

Tabi bu tutarın daha da yukarıya çekilebilmesi mümkün olacak. Çünkü hem depolama alanı hem de farklı bileşenlerin olup olmayacağıyla ilgili merak konusu devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor