Galaxy S8 Modeli Fiyatıyla Cep Yakacak

Samsung'un 29 Mart tarihinde özel bir etkinlikle tanıtılacak olan yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeli İngiltere'de ön siparişe sunuldu. Beklenenden yüksek fiyat profili bu modeli uzun süredir bekleyen kullanıcılar için oldukça can sıkıcı olarak göründü.

Galaxy S8 Modeli Fiyatıyla Cep Yakacak
Galaxy S8 Modeli Fiyatıyla Cep Yakacak Ahmet Faik YILMAZ

Samsung'un 29 Mart tarihinde düzenleyeceği bir etkinlikle uzun süredir beklenen amiral gemisi olan Galaxy S8 modelini tanıtacağı günlere doğru gelinirken bölgesel olarak bazı ülkelerde ön siparişe çıkan cihazın fiyatı da ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de perakende satış servisi olan MobileFun tarafından ön siparişe çıkan Galaxy S8 modeli fiyatıyla cep yakacak gibi görünüyor.

MobileFun tarafından ön siparişe sunulan amiral gemi modelinin fiyatı 799 pound olarak belirlenmiş. Aynı şirket Samsung'un daha önceki modelleri olan Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde fiyatı net olarak doğru bildirmesiyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl MobileFun 2016 MWC etkinliğinde Galaxy S7 için ön sipariş fiyatını 549 pound olarak belirlemiş ve ilgili model bu fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu.

MobileFun tarafından belirlenen tutar doğru çıkarsa global pazarda bunun daha üstünde bir fiyatla karşılaşılabileceği belirtiliyor. Bugüne kadar sızdırılan haberlerde Galaxy S8 modeli için fiyat olarak 799 Euro seviyesinden bahsedilmişti. Euro ile Pound arasındaki kur farkına bakıldığında ülkemizde 1 Euro bu aralar 3.94TL seviyesinden işlem görürken 1 Pound ise 4.55TL seviyelerinde olması Galaxy S8 modelini bekleyenleri oldukça düşündürdü.

Sızdırılan fiyat bilgisi ile MobileFun ön sipariş fiyatı karşılaştırıldığında arada 540TL gibi bir fark bulunuyor. Ülkemiz ekonomik koşullarında birçok kişiyi zorlayacak olan bu fiyat oranının gerçekliğini bekleyip göreceğiz.

samsung galaxy s8 galaxy s8 fiyatı mobilefun s8 kaç lira
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor