Gelecekte Tarayıcıların Nasıl Olacağını Gösteren Browserlar

Hepimizin internette gezinmek için kullandığı tarayıcılar farklı tercihlere bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera ya da Safari hepimiz için favori konumunda olabilir. Ancak her gelişim gösteren alan gibi tarayıcıların geleceği de oldukça heyecan verici.

Gelecekte Tarayıcıların Nasıl Olacağını Gösteren Browserlar
Gelecekte Tarayıcıların Nasıl Olacağını Gösteren Browserlar Ahmet Faik YILMAZ

Birazdan göreceğiniz tarayıcıların kimisi görsel nitelikleriyle ön plana çıkıyor. Bazıları ise sunduğu arama özellikleriyle sizi bir tık ileriye götürüyor. Aralarında arama motorlarıyla birebir entegrasyona uğramış olanlar olduğu gibi farklı kaynaklarla çalışanlarda var.

  • Comodo Dragon

Comodo Dragon dünyaca ünlü Comodo güvenlik yazılımları üreticisinin sunduğu bir tarayıcıdır. Hem Windows hem de macOS için kullanılabilir. Bilinen tarayıcılardan farkı ise güvenlik konusunda ekstrem bir deneyim sunmasıdır.

  • Coowon

Tamamıyla oyunculara özel olarak tasarlanmış bir tarayıcı olan Coowon tarayıcı tabanlı oyunlarda mükemmel performans sunuyor. Klasik tarayıcılarda yaşanılan kasma ya da rami yorma problemi ortadan kalkıyor.

  • Aviator

Bu tarayıcı ise size en iyi internet deneyimini sunma konusunda oldukça iddialı. Baktığımız zaman gizli mod tarayıcının kendi ana modu olarak görünüyor. Reklamlar, tuzak videolar ve diğer tüm risklerden arınmış oluyorsunuz.

  • Cliqz

Son dönemlerde Google Knowledge Graph ile bir geliştirme sundu. Buna göre aranılan sonuçlar grafiksel anlamda sonuçlar çıkararak vakit kazandırıyor. Hava durumu gibi sonuçlarda uygulanan bu özelliği tüm aramalara yansıtan Cliqz ilgi çekiyor.

  • Opera Neon

Sık kullanılan tarayıcılar arasında yer alan Opera tarafından üretilmiş Neon sürümü özel bir paket. Zira sekmelerde yazı değil görsel görüyorken sık kullandığınız sekmeleri tek bir noktaya toplayıp daha düzenli bir sekme kategorisi sunuyor.

tarayıcı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor