Gmail Servisinin Ek Dosya Sınırı 50MB'a Yükseltildi

E-posta servisi Gmail’in son zamanlarda yaptığı güncellemeler kullanıcıların merakını çeken konuların başında gelmeye başladı.

Gmail Servisinin Ek Dosya Sınırı 50MB'a Yükseltildi
Gmail Servisinin Ek Dosya Sınırı 50MB'a Yükseltildi Ahmet Faik YILMAZ

Gmail özellikle 25 MB’a kadar olan dosya boyutları gönderiminde geçtiğimiz günlerde aldığı karardan sonra kullanıcılarına artık 50 MB kotalı bir kullanım alanı sunmaya başlamıştı. Bu konuda çalışmalarına yaptıktan sonra kullanıcılarına yeni güncelleme ile sunan Gmail’in yeni bir güncellemesi oldukça başarılı bir kullanım sunacak gibi duruyor.

Son zamanlarda dosya transferleri konusunda çalışmalarına hız veren Gmail’in artık video gönderim sırasında da 50 MB’a kadar izin vermesi olumlu bir güncelleme ile karşımıza çıkmaya başladı. Artık hayatımızda olmazsa olmazlardan olan videoları Gmail üzerinden izlemesine fırsat verecek olan bu güncellemeden sonra kullanıcılar videolarını sistem üzerinden izleme şansını yakalamış olacaklar.

Beta sürüm olarak son günlerde yaptığı güncellemeleri artık hayata geçirmesi beklenen programın 15 güne kadar Gmail üzerinden video izlenmesine fırsat vereceğini duyurmasından sonra Gmail kullanıcılarını güncellemeyi sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Uzun zamandır en çok tercih edilen E-posta servisi Gmail’in daha önce video izleme konusunda dosyanın bilgisayara inmesinden sonra izlenmeye izin vermesi artık tarihe karışacak. Cep telefonlarımızda aktif olarak kullandığımız Gmail’e gelen videolarını cep telefonlarına indirme gereği bile duymadan program üzerinden izleme fırsatımız bulunacak

Yakın zamanda farklı güncellemeleri de karşımıza çıkartacak olan Google bakalım ne gibi özellikler ile bu sefer kullanıcılarına müjde verecek.

gmail gmail ek dosya gmail 50mb kota
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor