Gmail Üzerinden Videolar İzlenebilecek!

Google'ın çok kullanılan mail servisi olan Gmail yeniliklerine devam ediyor. Kullanıcılar son yenilikle birlikte artık Gmail üzerinden video izleyebilecek!

Gmail Üzerinden Videolar İzlenebilecek!
Gmail Üzerinden Videolar İzlenebilecek!

Pek çok kişinin kullandığı ve mail servisi denilince akla gelen ilk servis olan Google'ın Gmail servisi yeniliklere hız kesmenden devam ediyor. Google bilindiği gibi kısa bir süre önce Gmail servisini mail servislerinin sunduğu hizmetin çok daha ötesinde bir hizmet sunmayı amaçladığını duyurmuştu. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde Google e-posta eki boyutunu 50 MB'a kadar çıkarttığını açıklamıştı. Android için Gmail uygulamasını kullanan kullanıcılarına iki gün önce mobil uygulama üzerinden para gönderme özelliğini sunan Google şimdi de Gmail üzerinden e-posta ekine eklenmiş olan videoları Gmail üzerinden izleyebilecek. 

Google Blog Sayfası Üzerinden Duyurdu!

Google'ın blog sayfası üzerinden Gmail hesabı olan kullanıcılara 15 gün içerisinde bu özelliği sunacağını açıkladı. Google'ın bu açıklaması görüldüğü gibi Google'ın ne kadar planlı ve geleceğe dönük hareket ettiğinin bir kanıtı. Google'ın 50 MB'lık bir limit güncellemesi de Google'ın kullanıcıların videolarını kolayca maillerine ek olarak yüklemeleri için arttırılmış olabilir. Bu sayede Gmail kullanıcıları Gmail üzerinden gönderilmiş olan videolar üzerinden görüntülü notlar alabilecek. Ayrıca gönderilmiş olan bu videolar Gmail ile bağlantılı tüm Google uygulamalarından kullanılabilecek. 

15 Gün İçinde Kullanılabilecek!

Bilinidği gibi öncesinde kullanıcılar video ekine yüklenen videoları açmak adına ilk önce bilgisayarlarına indirmeleri gerekiyordu. Google'ın duyurduğu bu yeni Gmail özelliğiyle birlikte artık kullanıcılar zamanda kaybetmeyecek. Gmail'in 15 gün içerisinde gerek bireysel gerek kurumsal kullanıcılarına sunacağı bu özellik bakalım kullanıcılar tarafında nasıl karşılanacak? 

 

google gmail video
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor