God Of War 4 Bu Sene Çıkıyor!

Pek çok kişinin büyük bir beğeniyle oynadığı God Of War serisinin yeni oyun God Of War 4 sandığımızdan daha yakın bir tarihte yani bu sene çıkabilir! İşte tüm detaylar!

God Of War 4 Bu Sene Çıkıyor!
God Of War 4 Bu Sene Çıkıyor!

Teknoloji devi Sony’nin yaptığı pek çok efsane oyun var ancak Sony’nin en çok sevilen oyunlarının başında gelen God Of War pek çok kişi tarafından büyük bir beğeniyle oynanıyordu. Sony’nin ilk olarak PlayStation 2 ile birlikte hayatımıza dahil ettiği God Of War oyunu başarılı oynanışı iyi senaryosu ve Kratos karakteriyle çok sevilen God Of War’un yeni oyunu geçen sene düzenlenen E3 2016’da tanıtılmıştı. Sonrasında oyun hakkında hiç bilgi yer almamıştı. God Of War’un yeni oyunu God Of War 4’ün sevilen karakteri Krotos’u seslendiren sanatçıların Twitter sayfalarında God Of War 4 ile ilgili çok önemli bir bilgi verilmiş olabilir.

Daha önce de pek çok oyun karakterine ses veren ünlü seslendirme sanatçısı Christopher Judge,’nin God Of War’un sevilen karakteri Kratos’un yeni seslendirmeni olacağı açıklanmıştı. Christopher Judge’ın Twitter profilinde Kratos – God Of War (2017) yazması yeni God Of War oyununun bu yıl içerisinde gelebileceği şekilde yorumlandı.

Christopher Judge yaptığı bu şeyi bir hata sonucu mu yoksa bir öngörüyle mi yaptığıı bilinmiyor. Ancak God Of War’un yeni oyunu ile ilgili en doğru bilgileri oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden birisi olan E3 2017’de ortaya çıkacak. 

God Of War 4 kratos Christopher Judge sony playstation
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor