God of War 4 Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Piyasaya çıkardığı ilk serisinden itibaren PlayStation konsollarının en önemli kozlarından birisi olmayı başaran God of War oyununun 4.serisi 2017 yılının sonbaharında piyasalarda yerini alabilir.

God of War 4 Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı
God of War 4 Oyununun Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı Ahmet Faik YILMAZ

God of War oyununun dördüncü serisinde Tanrıların katili Kratos yepyeni bir öyküyle karşımıza çıkacak. Bu seride Kratos'a oğlu da eşlik edecek.

2016 Haziran'ında E3 2016 etkinliklerinde duyurulan God of War 4 oyunu o tarihten sonra yapımcı firma veya Sony tarafından yeni bir bilgi ile karşımıza çıkmamıştı. Oyunun ne zaman çıkacağına dair resmi olarak bir tarih belirtilmedi.

Yaklaşık 1 ay kadar önce Twitter'da Christopher Judge, God of War 4 oyununun çıkış tarihi olarak 2014 yılını işaret etmişti. Verilen 2017 yılını doğrulayan bir başka bilgi de bugün Portekiz'de parekende alışveriş sitesi olarak yayınını sürdüren Gaming Replay'de ön sipariş olarak ortaya çıktı. Gaming Replay sitesinin oyun ile ilgili piyasaya çıkış tarihi olarak 14 Eylül 2017 işaret edildi.

Oyun yapımcılarından henüz kesin bir bilgi gelmedi. Ancak daha önce ortaya atılan 2017 yılı tarihi göz önüne alındığında Game of War 4 oyununu bu yılın sonbaharında görebilme ihtimalimiz oldukça yüksek.

game of war 4 çıkış tarihi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor