Google Duo Uygulamasıyla Artık Sesli Görüşme Yapılabilecek

Google'ın görüntülü görüşme uygulaması olarak bilinen Google Duo, uygulamaya getirilen yeni özelliklerle birlikte artık sesli görüşme imkanını da kullanıcılara sunacak.

Google Duo Uygulamasıyla Artık Sesli Görüşme Yapılabilecek
Google Duo Uygulamasıyla Artık Sesli Görüşme Yapılabilecek Ahmet Faik YILMAZ

Google tarafından Apple'ın FaceTime uygulamasına alternatif olarak geliştirilip uygulama mağazalarında yerini alan Google Duo, aldığı yeni güncelleme ile birlikte artık sadece görüntülü görüşmelere değil sesli görüşmelere de imkan verecek. Bu sayede kullanıcıların gerek görmedikleri durumlarda kamerayı kullanmadan mobilden daha az veri tüketimi de sağlanmış olacak.

Görüntülü arama isteği alan kullanıcı uygun olmadığı durumlarda isterse "Görüntüyü Kapat" seçeneğini kullanarak aramaya sadece sesli olarak yanıt verebilecek.

Google Duo Sesli Görüşme Özelliği Veri Kullanımını Düşürecek

Özellikle yeterli internet paketi bulunmayan kullanıcılar için oldukça yararlı bir özellik kazanmış olan Google Duo, bu durumun yanında internet bağlantı kalitesinin düşük olduğu durumlarda da sadece sesli görüşme imkanıyla olası bağlantı ve donma problemleri en aza indirgenecektir.

google duo sesli arama özelliği

Google, Duo uygulamasına kazandırdığı sesli görüşme özelliğini Brezilya'da düzenlenen etkinlikte duyurdu. İlk olarak Güney Amerika merkezli kullanıma girecek olan özellik birkaç gün içinde global olarak uyumlu tüm ülkelerde kullanıma girecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor