Google Haritalar’a Yeni Özellik!

Google’ın hayat kurtaran uygulaması olan Google Haritalar’a çok önemli bir yenilik geldi. Artık araç sahipleri Google Haritalardan park ettikleri aracın yerini bulabilecekler.

Google Haritalar’a Yeni Özellik!
Google Haritalar’a Yeni Özellik!

Artık şehirlerin nüfusunun artmasıyla birlikte araç sayısında da önemli bir artış söz konusu. Durum bu olunca araç sahiplerini araçlarını koydukları yerde bulmakta zorlanıyor. Navigasyon uygulamaları denilince akla gelen ilk uygulamalardan birisi olan Google Haritalar’a gelecek olan yeni özellikle birlikte artık araç sürücüleri araçların yerini kolayca bulacaklar.

Google Haritalar’a gelecek olan bu yeni özellikle birlikte araç sahipleri artık araçlarını park ettiği yeri kolayca bulabilecekler. Kullanıcılar araçlarının yerlerini Google Haritalar’a araçlarının konumunu kaydederek bu özelliği kullanabilecekler. Araçlarının konumunu Google Haritalar’a ekleyen kullanıcılar kolayca araçlarının yanlarına gidebilecek. Dileyen kullanıcılar ayrıca açlarını işaretlerken çeşitli notlar da alabilecek böylece bu notu da görebilecekler.

Bilindiği gibi otoparklar süreli olarak çalışıyor bu sebeple kullanıcılar bu bilgiyi not alabilir veya diğer özellikleri not alabilir. Google Haritalar ayrıca otopark sürelerini geri sayıp araç sahiplerini uyarabilecek.

Bilindiği gibi iOS 10 ile birlikte iOS kullanıcılarının kullandığı bu özellik Google Haritalar’a yeni gelmiş oldu. Bakalım Google’ın bu önemli özelliklerle yenilenen Google Haritalar uygulaması kullanıcılar tarafından sevilecek mi? 

google google maps ios 10 google haritalar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor