Google Home Mini Modeli Duyuruldu

Google şirketinin 4 Ekim tarihi içerisinde gerçekleştirecek etkinlikle sadece Pixel 2 modeli ve Pixel 2 XL modelini tanıtmayacağı bilinmekte.

Google Home Mini Modeli Duyuruldu
Google Home Mini Modeli Duyuruldu

Google şirketinin 4 Ekim tarihi içerisinde gerçekleştirecek etkinlikle sadece Pixel 2 modeli  ve Pixel 2 XL modelini tanıtmayacağı bilinmekte. Zira firmanın bu tarih içerisinde değişik planları var ve bunlardan bir tanesinin de Google Home Mini modeli olduğu ortaya çıkmış oldu.

Google Home Mini isminden de çok iyi anlaşılabileceği üzre şu zamanlarda fazlasıyla popüler olmaya başlamış ve de South Park isimli dizisinin bile bir kısmını komple kendisine ayırmış olduğu Google Home ismine sahip olan akıllı hoparlörün yeni bir sürümü.

Lakin 49 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak olduğu ve de  Google Home'dan birazcık ufak ve kompakt durumdaki bir model olacağını da belirtmek gerekli. Şimdilik  ise cihaz hakkında elimize ulaşmış olan bilgiler fazlasıyla kısıtlı.

Örnek olarak Google Home ürününde olduğu gibi dahili bir tane bataryaya sahip bulunmayacağını ve kullanmak amacıyla devamlı bir şekilde prize takılı bırakmanız gerekli olduğunu söylememiz olanaklı. Öte yandan boyutlarının ufalması sebebiyle de Google Home ürününden çok daha kalitesiz bir hoparlör olarak karşımıza çıkacağı düşünülmekte. Son olarak ise cihazın üstünde yer alan 4 tane noktanın da, cihazla iletişime geçmiş olduğunuzu anlayabilmenize yarayacak olduğu tahmin edilmekte.

Şimdilik ise Google Assistant ile beraber gelecek olduğu açıklanan Google Home Mini modeli ile ilgili olarak söyleyebileceklerimizin hepsi bunlardan ibaret olsa bile, 4 Ekim tarihi içerisinde Google şirketinin etkinliğinde cihaza ait olan bütün detaylarının ortaya çıkacak olduğunuda hatırlatmakta yarar var..

google google home google home mini
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor