Google Play Store Arayüzünde Değişikliğe Gidiliyor

Google Play Store ve Android, uzun süredir temelden tasarımsal değişiklikler yapmayarak kendi içerisinde yamalanmaya devam ediyor. Bu tasarımsal yamalardan bir tanesi de, geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirildi.

Google Play Store Arayüzünde Değişikliğe Gidiliyor
Google Play Store Arayüzünde Değişikliğe Gidiliyor Ahmet Faik YILMAZ

Android’i satın almasından sonra, ona “devrimler” niteliğinde değişiklikler yapan ve dünyada lider konumda olan mobil işletim sistemini yaratan Google; masaüstünde de Android kullanımına hazırlanırken, Play Store’u olabildiğince yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Her cihazda responsive olarak görüntülenebilecek olan Google Play Store’da artık “uygulamalarım” bölümünün kullanımı çok daha kapsamlı olmasına rağmen, çok daha kolay!

Uygulamalarım ve oyunlarım sekmesine giriş yaptığınızda, artık tek bir listede bütün uygulamaları görmek zorunda kalmıyorsunuz. Karışık görünümün önüne geçen Play Store geliştiricileri, bu bölümü üç ayrı sekmede sunuyor: güncellemeler, yüklenenler ve kütüphane. Güncellemeler bölümünde, hali hazırdaki güncelleme bekleyen uygulamalarınızı görüntüleyebiliyor; yüklenenlerde cihazınızda varolan uygulamaları görebiliyorsunuz. Kütüphane sekmesi ise tıpkı iPhone cihazlarda olduğu gibi, bugüne kadar sahip olduğunuz, cihazınıza yüklediğiniz bütün uygulamaları kapsıyor.

Listelemeleri dilerseniz alfabetik, dilerseniz tarih sırasına göre oluşturabiliyor, rahat bir biçimde bugüne kadar hangi uygulamaları kullandığınızı görüntüleyebiliyorsunuz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor