Google Play Store Güncellendi. İşte Gelen Yeni Özellikler..

Android işletim sistemi kullanan kullanıcıların mağazası olan Google Play Store her geçen yaptığı yenilikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Son yıllarda ciddi yatırımlar yaparak kullanıcılarına farklı özellikleri bir arada sunan Google Play’in bugün yaptığı yenilik hakkında detaylara yer verelim.

Google Play Store Güncellendi. İşte Gelen Yeni Özellikler..
Google Play Store Güncellendi. İşte Gelen Yeni Özellikler.. Ahmet Faik YILMAZ

Uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve test aşamasında olan bu güncelleme ile birlikte Google Play’in kullanıcılarına sunduğu detayları açıklayalım.

Öncelikle uygulama üzerinde yapılan en son güncellemeden sonra en dikkat çeken detayın indirim listesinde bulunan uygulamaların fiyatlandırma listesi göze çarpıyor.

Program içerisinde indirime giren uygulamaların daha  önceki fiyatları konusunda bilgilendirme yapan Google Play artık bu güncelleme sayesinde kullanıcılarına eski fiyatlarını da sunacak. İndirime giren uygulamaların daha önce belirtilen fiyatlarını ve indirimin ne kadar süreceğini sizlerde artık yeni gelen bu güncellemeden sonra öğrenme fırsatını bulmuş olacaksınız.

Google Play Store üzerinde indirime giren uygulamaların aynı zamanda 1 günlük veya en fazla 8 günlük indirime girdiğini de sizlere güncellemeden sonra bildirecek olan program bu özelliği ile başarılı bir güncelleme ile karşımıza çıkmış gibi duruyor.

İndirim yapmak isteyen uygulama yapımcılarına belli kriterler getiren Google Play’in özellikle yapılacak olan indirim tutarının en az % 30 olduğunu belirtmesinden sonra uygulama yapımcılarının bu yönde nasıl bir adım atacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

google play store play store android mağaza play store güncelleme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor