Google'ın Gmail Servisinin Dosya Eki Boyutu 50 MB'a Çıkarıldı

Dünya’nın en ünlü arama motoru olan Google’ın geçtiğimiz aylarda üzerinde çalıştığı yeni bir güncellemesini yakın zamanda hayata geçirmesi bekleniyor. Uzun zamandır kullanıcıların merak ettiği bir güncellemeyi bu ay içerisinde karşımıza çıkartacak olan firmanın özellikle Gmail kapasitesinde yapacağı güncelleme kullanıcılarını sevindiren cinsten bir haber oldu.

Google'ın Gmail Servisinin Dosya Eki Boyutu 50 MB'a Çıkarıldı
Google'ın Gmail Servisinin Dosya Eki Boyutu 50 MB'a Çıkarıldı Ahmet Faik YILMAZ

Google’un mail uzantısı olan Gmail üzerinden e-mail transferi yapan kullanıcılarına sunduğu sınırlı boyut konusunda yaptığı çalışmalar artık yakın zamanda karşımıza daha yüksek boyutlar çıkacak. Uzun zamandır kullanıcıların mail gönderme konusunda 25 MB kapasite ile sınırlı kalmasının çalışmalarını yapan ve bu kapasiteyi 50 MB ‘ya kadar yükselten Gmail’in bu güncellemeyi önümüzdeki hafta içerisinde hayata geçirmesi bekleniyor.

Google kullanan kullanıcıların çoğunun daha fazla boyut talep etmesinden sonra bu yönde çalışmalarına hız veren firmanın yaptığı yeni güncellemeden sonra karşımıza çıkacak olan 50 MB kapasiteli mail hizmeti gerçekten başarılı denecek bir cinsten.

Özellikle akıllı telefonlarda da 25 MB sınırlaması sunan firmanın önümüzde ki hafta içerisinde telefon kullanıcılarının da hesaplarına tanımlayacağı 50 MB gönderim kotasından sonra kullanıcıların son derece memnun olduğunu belirtmek istiyoruz.

Geniş içerikli e-postalar göndermek için dosyalarının boyutlarını her seferinde düşürmek zorunda kalan ve parça parça göndermek için uğraşan kullanıcıların bu son güncellemeden sonra artık Gmail hesaplarını daha aktif kullandıklarını göreceğiz. 

google gmail gmail dosya boyutu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor