Google'ın Kablosuz Kulaklığı Ortaya Çıktı!

Teknoloji devi Google'ın ilk kablosu kulaklığı ortaya çıktı. Google'ın ilk kablosuz kulaklığı ile ilgili tüm detaylar!

Google'ın Kablosuz Kulaklığı Ortaya Çıktı!
Google'ın Kablosuz Kulaklığı Ortaya Çıktı!

Teknoloji devi Google pek çok teknolojik ürün geliştiriyor. Kullanıcılar için faydalı olabilecek ürünler geliştiren Google'ın yeni hedefi ise kullanıcılara kablosuz kulaklık sunmak.

Kısa bir süre öncesine kadar yazılımlarıyla ön plana çıkan Google artık teknolojik ürünleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Pixel akıllı telefonuyla dikkat çeken Google sonrasında Google Home ile birlikte her ekranı Android TV'ye dönüştüren Chromecast ürününü tanıtmıştı. Kullanıcıların büyük bir beğeniyle kullandığı bu Google ürünlerine FCC raporlarına göre bir yenisi daha ekleniyor. Google şimdi de kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor.

Bu zamana kadar Google kulaklık alanında herhangi bir çalışma sürdürmüyordu. Ancak gelen FCC raporlarına göre Google'ın kulaklığı hazır bile. Google'ın GID5B kod adına sahip olan yeni kablosuz kulaklık modelinde metalik bir renk bulunuyor. Tamamen kablosuz olarak tasarlanan Google'ın bu kulaklığını kullanıcılar dilediklerinde AUX kablosu vasıtasıyla da dinleyebilecekler.

Kullanıcılar bu sayede 600 mAh kapasiteli bir batarya ile yarı yolda kalmayacaklar. Google'ın bu kablosuz kulaklığını kullanıcılar şarj etmek için kulaklığın ses açma tuşunun yanında bulunan microUSB girişinden şarj edebilecek.

Google'ın bu kablosuz kulaklığını kullanıcılara bir ürünün yanında mı yoksa tek başın mı sunacağı henüz bilinmiyor. Google'ın kablosuz kulaklığıyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha net bilgilerin gelmesi ve kulaklığın fiyatının ve tanıtım tarihinin ise ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. 

google google home home chromecaast google kulaklık kulaklık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor